For få år siden vidste Heidi Nørgaard Jensen ikke ret meget om jagt og jagthundesport. I dag har hun en Danmarks højst præmierede stående jagthunde. Her fortæller hun om hvordan hun brugte kritik fra de første hundeprøver postivt

Video: Netnatur d. 23. april 2019

(OPDATERET 10. okt. 2021 med Facebook-link, da Heidi Nørgaard vandt DM for stående engelske hunde)

Kun fire år efter Heidi Nørgaard Jensen anskaffede sig Bjerkaasens BS Siff, blev den kåret som årets irsksetter og på hjemmesiden Norrsetter kan man bl.a. læse følgende om Siff:

“Hun er en smuk allround hund der konkurrerer på højeste niveau, fungerer som en effektiv jagthund og en elsket familiehund.

I en alder af kun 4 år er hun triple Champion og rangeret på listen over alletiders top 10 hunde i Dansk Irsk Setter Klub.

Hun er særdeles træningsbar og arbejder konstant i kontakt med sin fører.”

Herunder kan du se og høre om Heidi Nørgaard Jensens første kontakter med hundesporten … og om hvordan hun anvendte dommernes kritik til målrettet at arbejde sig frem mod næste prøve.

I dag kan kan Siff pryde sig med titler som Dansk eksteriørchampion (DKCH), Dansk Jagtchampion (DKJCH) og International Brugschampion (INTBRCH). Titler som får enhver dansk såvel som international hundesportsmand til at lette anerkendende på hatten.

Den 10. oktober 2021 vinder Heidi Nørgaard DM for stående engelske jagthunde.

Del gerne artiklen hvor du ønsker...
Translate »