“Hemingway om jagt og fiskeri” kan nu bestilles i Netnaturshop.dk

“Nogle af de mest mindeværdige stykker litteratur om jagt og fiskeri nogensinde” skriver forlaget om bogen “Hemingway om jagt og fiskeri”, som nu kan bestilles i Netnaturshop.dk

Af Netnaturshop.dk

For Hemingway var jagt og fiskeri ikke blot to store lidenskaber – det var også discipliner, der krævede både færdigheder og mod, og som gav ham mulighed for at undersøge fundamentale aspekter af den menneskelige natur.

“Hemingway om jagt og fiskeri" kan nu bestilles i Netnaturshop.dk

Hans enestående evne til at behandle disse emner har skabt nogle af de mest mindeværdige stykker litteratur om jagt og fiskeri nogensinde. Fra de berømte passager om safari i Afrika til andejagt i den venetianske lagune, fra ørredfiskeri med hans alter ego Nick Adams i novellerne til den store marlinkamp i ‘Den gamle mand og havet’. Denne bog samler alt det bedste.

Uffe Ellemann-Jensen skriver bl.a. i forordet:

“Nyd Hemingway. Mit råd er at gøre det i små mundfulde. Så smagen får lov til at sætte sig… Han har været der, han har givet los for urinstinkterne, og han kan fortælle om det , så det hele står lyslevende for os. Med denne bog er man i godt selskab.”

KLIK og læs mere på Netnaturshop.dk

Del gerne artiklen hvor du ønsker...
Translate »