Kan du huske Netnatur.dks artikel om råvildtet, som pludselig stivnede i en midtjysk rapsmark? Artiklen blev begyndelsen til flere af samme slags og vi bringer her et historisk gensyn med nogle af de populære artikler i serien

Af Redaktionen

I den kommende tid vil vi se tilbage på nogle af de mest læste, mest opsigtssvækkende eller mest skelsættende opdateringer på Netnatur

Vi indleder med artiklen om råvildtet, der gik i stå i rapsmarken. Artiklen blev publiceret den 17. november 2014 og viste et opslagsfoto af en jæger, som kløede et vildtlevende og tilsyneladende helt raskt rådyr bag øret.

Rådyr stivnet i rapsmark

Netnatur arkiv-artikel

Det unikke billede fik vi tilfældigvis tilladelse til at anvende under en jagt i Midtjylland og den efterfølgende historie blev en af de mest læste nogensinde i sitets  snart 16 år lange historie.

Læs mere:

Rådyr stivnet i rapsmark

Dyret, der stivnede, blev betragtet som sygt og derfor nedlagt af jægerne, der fandt det.

Dyret blev efterfølgende undersøgt af Veterinærinstituttet (DTU). Resultatet af den undersøgelse kunne læses den 22. januar 2015.

Læs mere:

Rådyret, der stivnede i rapsmarken, er nu undersøgt

Hvis du vil vide mere om underlig råvildt-opførsel kan man bruge sites søgefelt og søge i artikel-arkivet ved at skrive f.eks. “rapsmark”.

 

Del gerne artiklen hvor du ønsker...
Translate »