Mød Nikolaj Pedersen i en 12 minutter lang video-beretning. Her fortæller han hvordan det gik til, den dag i august, hvor han nedlagde verdens SCI-største råbuk. På alletiders CIC liste ligger den også blandt de 10 største med ikke færre end 229,8 CIC point

Af Redaktionen 6. maj 2014

Miraklernes tid er ikke forbi.

Mød den unge danske jæger Nikolaj Pedersen, som herunder beretter om den dag i august, hvor han i Sverige, nær Halmstad nedlagde verdens største råbuk.

Nikolaj opdagede råbukken allerede i foråret og fortalte de øvrige danske jægere i det svenske jagtkonsortie, at han havde set en råbuk med en kronhjortegevir.

Vi beklager at lyd og billedkvalitet ikke lever op til denne enestående beretning, som på alle måder er i absolut verdensklasse.

Men det er ikke kun opsatsen, der er i verdensklasse. Beretningen bag nedlæggelsen af den svenske buk er også ganske unik.

Det kan du læse mere om i nedlæggelsen af den flotte råbuk i Jagtbogen/ kronhjorten, som kan købes i din jagtbutik, i boghandlen eller på Netnaturshop.dk

Nederst på siden – under videoklippet – er der vedlagt en kopi af det opmålingsskema, som Bukkeopsats.dk sendte til SCI mhp en registrering af den nye verdensrekord. Desuden kan man læse hele artiklen i en flip-version.

Verdens største råbuk opmålt efter SCI-metoden er svensk og nedlagt af den danske jæger Nikolaj Pedersen.

 

Opmålingsskema: Rånuk nedlagt ved Halmstad af Nikolaj Pedersen, 17. august 2010

foto copy

HUSK at klikke nederste i højre hjørne for at se artiklen i stort format.

Del gerne artiklen hvor du ønsker...
Translate »