– Vi fandt hende død med bidmærker i struben, oplyser hundeejer til EB.dk. Der er nu taget DNA prøver, der skal afgøre, hvad den otte år gamle ruhår døde af 

Af Redaktionen 

KLIK og læs mere om ROVDYRANGREB

– Vi fandt vores hund død med bidmærker i struben, oplyser Jonna Vildbæk Laustrup til EB.dk 

– Min mand var ude i værkstedet, da han hørte hende gø et par gange, men så blev der helt stille, fortæller hundejeren til Ekstra Bladet. Men var det grævling, ræv eller ulv – eller noget helt andet, der dræbte den 8 år gamle ruhår?

Hundeejeren trøster sig med, at det er gået hurtigt, da den store halspulsåre var bristet. 

Jonna Vilbæk mener ikke, at det kan være en grævling, der har bidt hendes hund, da hunden har dårlige erfareinger med disse og derfor undgår dem. 

Ligeledes regner hun det for usandsynligt, at det er en stor hund, da der normalt ikke er andre hunde i området, hvor hun bor. 

Vildtkonsulent tror ikke på det er ulv

Naturstyrelsens vildtkonsulent har set på hunden og ifølge EB.dk mener han ikke, der er tegn på, at hunden er dræbt af en stor hund hund. Ej heller tror han på, at det er en ulv, der har stået bag angrebet, selv om ulv i dette forår er set ved Brørup – cirka 20 km fra det sted, hvor hunden blev fundet død.

Vildtkonsulenten understreger dog, at han ikke har erfaringer med ulveangreb på hunde. Men oplyser, at de angreb, som han har set på får, har set anderledes ud.

For en sikkerhedsskyd er der dog taget DNA prøver, og resultatet af disse vil kunne ses om cirka 2 uger.  

KLIK og læs også: Pris på ulvedræbt hund

ANNONCE:

Jagt og fritidsbuks med insektstop,
som beskytter mod myg og flåt

Del gerne artiklen hvor du ønsker...