Hundegodbidder baseret på bæredygtigt dansk fiskeri fra Habitat Petfood er nu klar til salg i netnaturshop.dk

Af Netnaturshop

I oktober 2021 så det bogstaveligt talt lidt sort ud for udviklerne af hundegodbidder baseret på sortmundet kutling. Det var ikke muligt at fremdrive et tilstrækkeligt stort antal af den invasive art, som forskere frygter, kan føre til store økologiske problemer for en lang rækker oprindelige fiskearter, da arten breder sig med stor hast.

Derfor var der også stor opmærksomhed omkring Habitat Petfoods nye tiltag, som slog to fluer med et slag, da det bidrag til bekæmpelse af den uønskede fiskeart samtidig med, at man rent faktisk anvende fiskene til noget fornuftigt.

I stedet for at importere hundegodbidder baseret på tørret fisk fra andre lande er filosofien at bruge de fisk, der allerede opholder sig i de danske farvende og som ingen rigtig interesser sig for.

Men allerede i begyndelsen af november er der nye toner. Forsyningssikkerheden er på plads og Habitat Petfood er klar til at forsyne det danske marked med hundegodbidder baseret på bæredygtigt danske fiskeri med en meget lille CO2 belastning, da fiskene ikke skal transporteres  over store afstand. De fanges og forarbejdes i Danmark

Den nye fiskegodbid baseret på tørret kutling kan allerede nu købes i Netnaturshop hvor en pose med omkring 90 g tørret kutling koster kr. 50,-

Del gerne artiklen hvor du ønsker...
Translate »