Hunters In Action Channel udgiver spændingsmættede jagtfilm i HD kvalitet optaget af professionel jæger

Af Hunters in Action

Hunters in action – rabat på streaming af de bedste jagtfilm du kan tænke dig i HD kvalitet. 

Få 40% rabat på streaming af de bedste jagtfilm du kan tænke dig i HD kvalitet. 

70+ film på 60+ vildtarter i 20+ lande: Fra det sjældne sorte næsehorn i bush’en, over den smukke Bongo i regnskoven og Marco Polo i Tian Shan bjergene.

“Hunters in Action” er grundlagt af Norbert Fenyvesi, der er fotograf og professionel jæger.

Norbert har specialiseret sig i ”hostede” jagtture dvs. hvor han ledsager og guider jægere over hele kloden. Gennem de seneste 15 år er de mange jagtture blevet filmet, og løbende blevet redigeret og speaket.

Der er tale om ”action-mættede” redigeringer med intense jagtsituationer i højt tempo. Der er INGEN irriterende reklamer, madlavning og fiskeri….kun jagt ACTION.  Og man får lejlighed til at se mange jagtsituationer fra flere vinkler og til tider med ekstreme ”close-up” scener.

Mere end 70 film på 60+ vildtarter i 20+ lande.

Der er mere end 70 film på mere end 60 vildtarter i mere end 20 lande. Man kan opleve jagtsituationer lige fra det sjældne sorte næsehorn i bush’en, over den smukke Bongo i regnskoven og Marco Polen i Tian Shan bjergene til den almindelige råbuk i agerlandskabet.

I øvrigt er filmene med råbukke jagten lavet på en måde, således at man får stor indsigt i både såvel jagten, måderne at jage på og dyrets vaner på de forskellige årstider.

Der er en kort trailer til hver film, så man kan få et hurtigt overblik af hvad filmen indeholder.

Se intro promotion film her: https://youtu.be/tWbt8MCIDmE

Hunters In Action Channel er en streaming tjeneste, hvor man mod betaling af et mindre beløb (månedligt abonnement til 7 EURO eller årsabonnement til 63 EURO) får ubegrænset adgang til alle film på kanalen. 

 

40 % rabat med rabatkode RABAT-40-HIA

Når man indtaster “Discount Code” RABAT-40-HIA får man 40% rabat ved ”check-out” på et årsabonnement. Med rabatkoden bliver prisen kun 37,80 EURO svarende til kun 281 kroner for ubegrænset streaming i 12 måneder. Og man kan til enhver tid annullere sit medlemskab. Man kan tilmelde sig på dette link og få rabatten https://www.huntersinaction.tv

23 nye film under redigering

Med Norberts Fenyvesi’s mere end 200 rejsedage hvert år, kan man forvente kontinuerligt nyt spændende filmindhold på denne kanal.

Lige nu er der 23 nye film under redigering.

Se mere her: https://www.huntersinaction.tv/new-releases/

Del gerne artiklen hvor du ønsker...
Translate »