Insektbrilletnet.dk tilbyder briller med individuel styrke, som sikrer klart og skarpt udsyn under jagt samtidig med at brillerne holder insekter på afstand

Af Redaktionen

Enhver jæger kender det: Myg, knots og mitter i så store mængder, at det slår skår i jagtglæden. Ja til tider er ikke mindst knots så talrige og pågående, at jægeren helt må opgive at drive jagt. 

KLIK og læs mere: Insektbrillenet.dk

Naturligvis kan man trække en netpose over hovedet, der kan holde de påtrængende insekter fra livet. Men udsigten bliver i sagens natur noget sløret, når jagten opleves gennem et finmasket net.

“Det må da kunne gøres bedre”, tænkte Jens Karkov Jakobsen en sommeraften, hvor han var taget ud for at se efter en buk. 

Han irriterede sig over, at man ikke kunne se klart uden at blive generet af insekter. Og mens insekterne svirer og solen går ned, opstår der en idé.

“Hvad med at sætte et insektnet fast på en brille? ” tænkte han og dermed var ideen til insektbrillenet og en ny virksomhed i princippet opstået. 

En god ven, der er optiker, kontaktes og efter mange forsøg får han fremstillet en model, som anses for at være både pålidelig og praktisk anvendelig.

Sagt med andre ord: En brille, der giver klart udsyn og samtidigt holder insekter helt væk fra øjne og ansigtet.

En prototype bliver søsat og de nye insektbriller lever op til forventningerne. 

Den danske udvikling af insektbrillenet, der holder insekter på afstand under jagt og fiskeri og andre former for ophold i naturen, virker som et columbusæg og en simpel løsning, som ikke mindst jægerne har efterlyst mere eller mindre siden tidernes morgen.

 

“Men hvad med alle dem, der bruger briller i forvejen? tænkte Jens Karkov Jakobsen.

“De kan jo ikke gå med to sæt briller” – og dermed var opstår ideen om insektbrillenettet med individuelle synsstyrker.

LÆS OGSÅ: Bukkejagt og myg

Insektbrillenet bliver efterfølgende godkendt af Patent- og Varemærkestyrelsen og dermed er det i dag muligt at gå på bukkejagt – med klart og skarpt udsyn – uden at få jagtglæden ødelagt af svirende insekter. 


“Kvalitetsglas i CR 39, med eller uden solfarve, fra anerkendte leverandører, Carl Zeiss og/eller Hoya. Er nemme at rengøre, ridsefrit og har 100% UV-beskyttelse. Fuld UV-beskyttelse og populær blandt lystfiskere da man bedre kan se gennem vandoverfladen og dermed spotte fiskene.

På hjemmesiden Insektbrillenet.dk kan der læses mere om den danske opfindelse, der fastholder jagtglæden – selv når luften er tyk af stikkende og påtrængende insekter. 

Del gerne artiklen hvor du ønsker...
Translate »