Jægere mod Cancer åbner op for at jagtbranchen kan donere til Silent Auction d. 6., 7. og 8. februar på Outdoor 2015 i Aalborg Kongres & Kultur Center … 

Af Glenn Mosbæk Hegaard

Jægere mod Cancer glade for at kunne tilbyde en løsning, hvor erhverslivet har mulighed for at donere til indsamlingen til fordel for Kræftens Bekæmpelse. Vi har fået grønt lys fra vores kontaktperson hos Kræftens Bekæmpelse Lise Atzen Bjerregaard til denne lidt utraditionelle form for indsamling, som hun iøvrigt kalder en rigtig god og spændende idé.

Lise Atzen Bjerregaard har iøvrigt ved flere lejligheder rost Jægere mod Cancer for den måde indsamlingen er grebet an på.

På Jægere mod Cancer’s stand vil der under hele messen blive afholdt stille auktion, hvor messegæsterne kan afgive skriftlige bud på effekter, jagtrejser, serviceydelser m.m. som er doneret af den danske jagtbranche til fordel for Jægere mod Cancer.

Auktionen foregår således, at hver donation får sin egen planche hvorpå der er en kort beskrivelse af hvad der bydes på og hvem der har doneret. Varens normale udsalgspris samt mindstepris på auktionen og vigtigst andelen til Jægere mod Cancer.

Virksomheden, der har doneret varen, er selv med til at fastsætte mindstepris samt andel til Jægere mod Cancer og således også den andel virksomheden selv får for donationen. Andelen til Jægere mod Cancer skal være af en vis størrelse for at donationen kan komme i betragtning.

Vi fra Jægere mod Cancer håber at rigtig mange erhvervsdrivende vil støtte op omkring denne stille auktion på Outdoor 2015 messen i Aalborg.

Hvis du vil høre mere om mulighederne for at støtte Jægere mod Cancer ved at donere til Silent Auction så kontakt os på telefon 52 30 50 62

 

 

Del gerne artiklen hvor du ønsker...
Translate »