De internationale jagtorganisationer FACE og CIC hjælper flytninge ved grænseovergangene og indsamler desuden penge, hvor alle midler går direkte til mennesker i desperat nød 

Af Netnatur.dk

FACE og CIC står klar ved grænseovergangene for at tage imod de mange ukrainske flygtninge. Samtidig iværksættes der indsamling.
De to europæiske jagtorganisationer 
garanterer, at alle indsamlede indtægter går direkte til at hjælpe mennesker i desperat nød.

Den europæiske jagtorganisation FACE opfordrer sammen med CIC sine medlemsorganisationer til at støtte humanitære hjælpeorganisationer, da millioner af mennesker nu flygter fra deres hjemland på grund af den russiske invasion.

Face oplyser at Europas jagtforeninger og jægere fra Ukraines nabolande, herunder Ungarn, Slovakiet, Rumænien og Polen, allerede yder stor bistand til det ukrainske folk. Dette sker bl.a. ved at supplere eksisterende humanitære indsatser ved grænserne til Ukraine.

Samtidig iværksætte indsamling og når FACE og CIC modtager økonomisk støtte, kan omfanget af bistanden øges.

FACE oplyser, at der allerede er hentet borde, bænke og køkkenudstyr samt mad og drikkevarer. Planerne omfatter desuden servering af varme måltider til flygtninge, der krydser grænsen fra Ukraine til Ungarn, Slovakiet og Rumænien.

– Som en del af FACE-CIC-initiativet donerer vi varm mad (inklusive vildtkød), drikkevarer samt vigtigt udstyr og nødvendige materialer, der skal bruges på flere stationer til at hjælpe ukrainere med at komme ind i nabolandene.

STØT HER

 

Del gerne artiklen hvor du ønsker...
Translate »