Danmarks Jægerforbund skal vælge formand og under Jagt & Outdoor-messen i Odense d. 13.-15. marts kan man opleve de to opstillede formandskandidater i åben debat

Af Redaktionen 

Når Jagt & Outdoor afvikles for 19. gang i dagene den 13.-15. marts vil det være muligt at møde de to kandidater, som begge går efter formandsskabet i Danmarks Jægerforbund. 

Claus Lind Christensen, som har stået i spidsen for forbundet siden 2012, ønsker at fortsætte endnu en valgperiode. 

Men en ny kandidat har meldt sig i kampen om at blive formand for Danmarks største jagtorganisation.  

Jesper Lindgaard har kastet handsken i ringen og har udfordret den siddende formand. 

Hvem der blive forbundets formand de næste fire år afgøres af forbundets repræsentantskab, men under afvikling af Jagt & Outdoor, der forventes at trække 15.000-17.000 gæster, kan man opleve de to kandidater krydse klinger om en række emner relevante for såvel jagten som Danmarks Jægerforbund. 

” Helt eksklusivt har Jagt & Outdoor inviteret kandidaterne til en formandsdebat på messen – og her vil der helt sikkert blive skudt med skarpt” lyder det på messens hjemmeside.  

Her oplyses, at det bliver David Carsten Pedersen, kendt fra bl.a. radioudsendelser om jagt, som skal styre debatten, men emnerne, som kandidaterne skal debattere, kan de besøgende selv være med til at bestemme. 

” Besøg vores Facebookside og skriv i kommentarfeltet til opslaget vedr. debatten” lyder det på Odense Jagt & Outddoors hjemmeside.

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 143)

 

 

Del gerne artiklen hvor du ønsker...
Translate »