I Jagtbogen – Vildsvinet beretter Per Kauffmann om jagt på brudeænder,  som ofte ses omtalt som verdens måske smukkeste and 

Af Netnaturshop.dk 

Jeg så brudeænder første gang for mange år siden. Det var i South Dakota, og jeg var på vej vestpå i bilen. De fire hunner og en andrik sad i en lille tilgroet branddam langs vejen.

I begyndelsen troede jeg, at det var tamme mandarinænder, men da jeg fik sagen undersøgt efterfølgende, forstod jeg, at jeg havde været i selskab med den smukke nordamerikanske brudeand.

Siden forsøgte jeg mange gange at få mulighed for at jage disse farvestrålende ænder, men når vi var i samme område, måtte de ikke skydes, og når jagten på dem gik ind, havde jeg travlt med andre ting.

Men i aften flasker det hele sig her i den nordøstlige del af Nebraska. For det er andesæson, brudeænderne er talrige i området, og jeg har ikke noget bedre at tage mig til.

Der er tre små vandhuller og en lidt større sø på den farm, hvor jeg bor, og jeg har tænkt mig først at checke vandhullerne og så til sidst falde til ro ved søen og håbe på, at der trækker fugle ind.

Store hagl til små fugle

Ved 17-tiden sniger jeg mig ind på det første vandhul. I hånden har jeg en kaliber 12 pump Gun af ældre dato og en håndfuld 90 millimeter patroner i haglstørrelse 1 og 2.

Per Kauffmanns beretning fortsætter i Jagtbogen-Vildsvinet, som kan købes i landets jagtbutikker, hos boghandleren eller i NETNATURSHOP

Hvad indeholder Jagtbogen – Vildsvinet

Jagtbogen-Vildsvinet indeholder en samling flot illustrerede jagtreportager fra Danmark og andre spændende jagtlande.

I bogen kan man opleve vildsvinejagt på tre forskellige kontinenter og andejagt i ikke mindre end fire forskellige verdensdele.

De øvrige reportager fordeler sig på emner som gåsejagt, bukkejagt, sneppejagt, agerhønsejagt og bekkasinjagt samt fasanjagt for børn. Desuden kan der læses om antilopejagt med kobberkugler og kalkunjagt i USA med den populære TV-program Nak og Æd.

Bogen indeholder også en artikel om jagt på verdens største gnaver og en reportage om lynhurtige duer i Argentina, som blev fanget i helt unikke fotoskud som næppe er set tidligere.

Bogen kan købes hos Netnaturshop.dk

Bogen indgår desuden i en helt ny bogpakke:
De fire store, som kan bestilles HER

 

 

Del gerne artiklen hvor du ønsker...
Translate »