Jagt & Udeliv 2022 åbner den 26.-27. februar for Messecenter Vesthimmerlands største outdoormesse nogensinde

Af Netnatur Annonce

Danmark ser ind i et forår uden corona-restriktioner og d. 26-27. februar kan  jægere og andre naturbrugere mødes på Jagt & Udeliv 2022 – Nordjyllands største outdoormesse – ganske som de plejer.

Det oplyser Marianne Poulsen, vicedirektør i Messecenter Vesthimmerland, som er ansvarlig for messen i Aars, der afvikles hvert år.

– Jagt og Udeliv 2022 er en messe for alle der elsker naturen. Vi har salg af jagt- og safarirejser, stande med fiskeriforeninger, metaldetektorer, salg af ATV’ere og beklædning i helt stor stil.

– På messen har vi desuden en udstilling med våben samt det sidste nye med optiske elektroniske sigtemidler. Ligeledes kan der hentes inspiration og købes udstyr til alle jagtformer, vildtkameraer, lokkefugle og meget mere.

– Jagt & Udeliv 2022 bliver vores hidtil største Jagt- og Fiskeriudstilling til dato.

Det oplyser Marianne Poulsen, som desuden fortæller at der allerede er mere end 80 udstillere tilmeldt messen. Men flere kommer løbende til og blandt de mange udstillere, er der også en hel del nye, som messedeltagerne ikke tidligere har stiftet bekendskab med i Års. Det vil man kunne se i den fuldstændig udstillerliste, der opdateres medio februar.

– Jeg vil sige, at vi i de to haller kan fremvise stort set alt indenfor jagt. Desuden er der jagthornsblæsning og trofæopmåling, som i år tilbydes af Nordisk Safari Klub.

Marianne Poulsen forventer, at omkring 4.000 eller flere vil besøge messen over de to sidste weekenddage i februar. De fleste ved hun erfaringsmæssig vil være fra Nord- og Midtjylland.

– De besøgende kommer ført og fremmest for at hygge sig og gøre en god handel hos de mange udstillere. Desuden er det et kendtetegn, at deltagerne bliver lang tid på messen. De suser ikke bare gennem hallerne, siger Marianne Poulsen, som afslutningvis påpeger at messens restaurant begge dage vil servere dagens ret.

Læs mere: Jagt & Udeliv 2022

Del gerne artiklen hvor du ønsker...
Translate »