Michael Sand udgiver i denne jagtbog en række meget forskellige beretninger, som har det fællestræk, at de alle er oplevet sammen med hans søn Robin

Af Forlaget Michael Sand, d. 9. december 2017

Alle beretningerne i Michael Sands jagtbog Verden Rundt – som jæger, lystfisker og far – kendetegnes ved, at de opleves sammen med forfatterens søn Robin.

Beretningerne hører ifølge forfatteren til blandt de bedste, som han gennem tiden har udgivet og uanset om turen går til Afrika, Australien, Sverige eller til en dansk ø, er det eventyret, som er omdrejningspunktet i jagtbogen Verden Rundt – som jæger, lystfisker og far.

Bogen kan købes i landets jagtbutikker, hos boghandlere eller på Netnatur Shop

Bogen er på 256 sider, måler 27,5 x 20 cm og vejl. pris er kr. 299,-

Spørgsmål kan rettes til

ms@netnatur.dk eller på 2670 7544

Forord til:
“Verden Rundt – som jæger, lystfisker og far”

Der er dem, som hævder, at alle mennesker er skåret over samme læst. At vi grundlæggende er ens. Det er der meget sandt i. Heller ikke for mig er der noget, som er vigtigere end dem, jeg har omkring mig. Men … umiddelbart efter glæden ved ens nærmeste kommer glæden ved jagten, fiskeriet og det at være i naturen. Det er under åben himmel livet leves stærkest.

Jagtbogen Verden Rundt – som jæger, lystfisker og far indledes med oplevelser i Afrika i samme år som Michael Sands Forlag udgav den den allerførste jagtbog

I Verden Rundt som jæger, lystfisker og far har jeg samlet nogle af mine allerbedste oplevelser. Ikke kun oplevelser som familiefar, men også som jæger og lystfisker. Oplevelser, som jeg betragter som væsentlige i min livshistorie.

I bogen kan man f.eks. læse om dengang, Robin som 13 årig nedlagde en bøffeltyr i Australien eller dengang, hvor han fangede en kongelaks i Canada på cirka 20 kilo.

Eller om dengang, hvor vi begge, blege af skræk, kravlede rundt på stejle skråninger i New Zealand på jagt efter gemser og tahr.

Disse og mange andre oplevelser har brændt sig fast. Med tiden er de blevet milepæle i mit liv. Oplevelser, som jeg ofte ser tilbage på, når jeg dvæler ved nogle af livets små, men også lidt større spørgsmål.

I Guds fri natur

Mit liv som professionel naturformidler har ført mig vidt omkring og givet mange spændende oplevelser.

På den måde har jeg også været privilegeret. Jeg er dog overbevist om, at læseren kan kende sig selv i de skildrede oplevelser. Også selv om man ikke har jaget i de lande, som artiklerne tager udgangspunkt i.

Hvad man jager, eller hvad man fanger, er nemlig ikke afgørende. Det er nærværet og det at være sammen i Guds fri natur, der skaber de oplevelser, som man ikke mindst med tiden kommer til at elske at vende tilbage til igen og igen.

Se herunder foto knyttet til de mange artikler i Verden Rundt – som jæger og lystfisker og far

KLIK og gå til NETNATURSHOP.DK

Del gerne artiklen hvor du ønsker...
Translate »