Verden Rundt af Michael Sand indeholder en række meget forskellige beretninger, som har det fællestræk, at de alle er oplevet sammen med forfatterens søn

Af Netnaturshop.dk

Alle beretningerne i Michael Sands jagtbog Verden Rundt – som jæger, lystfisker og far – kendetegnes ved, at de opleves sammen med forfatterens søn Robin.

Beretningerne hører ifølge forfatteren til blandt de bedste, som han gennem tiden har udgivet og uanset om turen går til Afrika, Australien, Sverige eller til en dansk ø, er det eventyret, som er omdrejningspunktet i Jagtbogen Verden Rundt – som jæger, lystfisker og far.

“I Verden Rundt som jæger, lystfisker og far har jeg samlet nogle af mine allerbedste oplevelser. Ikke kun oplevelser som familiefar, men også som jæger og lystfisker. Oplevelser, som jeg betragter som væsentlige i min livshistorie.”

Det oplyser Michael Sand om bogen, der kan købes i landets jagtbutikker, hos boghandlere eller på Netnatur Shop

Bogen er på 256 sider, måler 27,5 x 20 cm

I bogen kan man f.eks. læse om dengang, Robin som 13 årig nedlagde en bøffeltyr i Australien eller dengang, hvor han fangede en kongelaks i Canada på cirka 20 kilo. Eller om dengang, hvor de begge, blege af skræk, kravlede rundt på stejle skråninger i New Zealand på jagt efter gemser og tahr.

Bogen Verden Rundt er på 256 sider og indeholder: 

Kudu i Sydafrika

Bison i South Dakota

Muntjack i England

Sortbjørn på Vancouver

Vildsvin i New Zealand

Stør i Canada

Tahr i New Zealand

Kongelaks

Brown Trout

Eland i Sydafrika 

Pukkellaks

Svensk Efterårsferie

Gemse i New Zealand

Vildfår i i New Zealand

Possum i New Zealand 

Afrikansk antilope

Duejagt i England

Australien 

Dåhjort i England

KLIK og bestil her

KLIK og bestil her

Del gerne artiklen hvor du ønsker...
Translate »