– Det værste resultat jeg nogensinde har set efter hundebid, siger kirurg på New Zealand, hvor overfaldet på den 36 årige danske kvinde fandt sted

“Hun lignede en stor klat blod i vejkanten.” Sådan beskriver Sven Christensen sin kone, Margit Christensen, efter hun mandag blev overfaldet af otte hunde på New Zealand. Hun er nu i stabil tilstand på hospitalet efter hele ni timer på operationsbordet. Men hun kan se frem til endnu flere indgreb for at rekonstruere hendes ansigt, skriver JP online. Den 36-årige kvinde var ude at jogge, da otte hunde, der normalt bruges til at vildsvinejagt, angreb hende uden varsel.

Givetvis var det synet af den flygtende kvinde, der tændte jagtinstinkterne i hundeflokken. Sandsynligvis er der tale om hunde, som anvendes til den kontroversielle og meget populære vildsvinejagt på New Zealand. Hundene – ofte af blandet herkomst – holder vildsvinene indtil jægeren kommer frem. Oftest aflives vildsvinet herefter med kniv.

En cyklist hørte Margit Christensen skrige og så hvordan hun sloges med hundene og blandt andet forsøgte at beskytte sig med en kæp. Til sidst måtte hund dog opgive kampen og krølle sig sammen i fosterstilling. Heldigvis kom den 29 årige kvindelige hundeejer den danske motionist til undsætning og fik kaldt hundene ind, inden det gik helt galt. – Hun er den mest tilredte person, jeg nogensinde har set efter hundebid. Hun havde skader over hele kroppen – armene, halsen, ryggen, og benene. Det er et helt forfærdeligt angreb,”. Sådan siger kirurg John Bonning fra Waikato Hospital, der behandlede Margit Christensen. Hundene er siden angrebet blevet aflivet, og ifølge JP online er deres 29-årige ejer anholdt og sigtet af politiet.

Del gerne artiklen hvor du ønsker...
Translate »