Fodertønder er populære blandt jægere. Det er en annonce på Netnaturs Jagtmarked bevis på. En grå fodertønde på trykimprægnerede ben har i særlig grad fanget brugernes interesse … 

Af Jagtmarkedet

Ikke færre end 9.349 gange har Netnatur-brugerne klikket på en annonce om fodertønder i grå plast.

Fortsætter interessen for annoncen om den grå fodertønde de næste dage, vil den runde 10.000 åbninger. Det vil i givet fald sige, at 10.000 har fundet den indledende tekst så interessant, at de har klikket sig videre til selve annoncen.

Den grå fodertøndeannonce er bevis på, at den besøgsbølge, som Netnatur rider på, i høj grad kommer vores brugere til gavn. Også i det nye år løber vores besøgstæller stærkt med 136.000 besøg i januar og 113.000 besøg i den korte februar måned.

Det betyder, at annoncering i Netnaturs Jagtmarked er blevet endnu mere effektivt … Og skulle en eller anden lade sig inspirere af fodertøndeannoncen lyder den kortfattede, men meget effektive indledende tekst ganske enkelt som følger:

“Fodertønder i grå plast med skruelåg, indhold 50 kg. 3 trykimprægnerede ben. Pris pr. stk. 175 kr.”

Det er altså denne tekst, der har ført til, at nu snart 10.000 Netnatur-brugere har taget næste skridt for at læse mere.

I selve annoncen om den grå fodertønde kan man udover et par billeder, læse følgende:

“Fodertønder i grå plast med skruelåg, indhold 50 kg. 3 trykimprægnerede ben. Pris pr. stk. 175 kr. for tønde med spiral. 10 stk. 1500 kr. Tønde med Pan Feeder 260 kr. pr. stk. Levering kan aftales”

Annoncering i Netnaturs Jagtmarked er fortsat gratis for private.

Når annoncen er placeret, bruger mange at dele oplaget på Facebook for dermed at give budskabet ekstra opmærksomhed.

En stor del af de annoncer, der placeres på Netnaturs Jagtmarked vil desuden blive eksponeret via Netnatur.dks nyhedsbrev

Alle annoncer kan ses i Netnaturs App, der er installeret på cirka 40.000 mobilenenheder.

 

Del gerne artiklen hvor du ønsker...
Translate »