Der findes næppe en mere effektiv platform for køb og salg af jagtrelaterede emner end Netnaturs Jagtmarked. Annonceringen er gratis at anvende for private. Men også virksomheder og udbydere af jagtrejser kan annoncere på Jagtmarkedet, som er den “Grønne avis” for jægere og andre naturinteresserede …

Annoncørnyt

Netnatur.dk besøges mellem 120.000-140.000 gange hver måned. Det unikke antal brugere pr. måned er op til 40.000 i de mest aktive måneder. Det stor antal besøgende gør det tilknyttede Jagtmarked til et særdeles effektivt sted at eksponere sine varer. Det hvad enten man ønsker at sælge eller købe hund, våben eller bil etc.

Også de mange udbydere at jagtrejser, kan anvende sitet. Dog mod betaling af kr. 200,- pr. annonce + mulighed for tilløb af “Top-Annonce” til meget fordelagtig pris.

En stor andel af de annoncer, der placeres i Jagtmarkedet vil blive præsenteret i Netnaturs nyhedsbrev. To gange om ugen udsendes nyhedsbrev og i hvert brev er der et udvalg af annoncer fra jagtmarkedet.

Også på facebook vil en del af de annoncer, som uploades på sitet, blive delt på Netnatur.dks facebook side, som har over 4500 syntes godt tilkendegivelser.

Alle annoncer i Jagtmarkedet vil kunne tilgåes fra Netnaturs App’s, som p.t. er installeret på ca. 40.000 mobile enheder.

KLIK her og gå til JAGTMARKED

Del gerne artiklen hvor du ønsker...
Translate »