Danske jægere har i høj grad fokus rettet mod fremmede horisonter og her ses tre mest læste artikler om jagtrejser – lige nu

Af Redaktionen

Danske jægere hører til blandt de mest rejsende af alle …

Den danske folkesjæl har af natur fokus mod andre lande. Som nation er vi afhængig af verden omkring os og det smitter givetvis også af på vores lyst til at rejse på jagt under fremmede himmelstrøg.

Dertil kommer at vi er mange jægere på et meget lille areal. Det presser priserne på jagt og det betyder, at mange vejer den danske jagtleje op imod prisen på en jagtrejse.

LÆS FLERE artikler indenfor en andre områder i serien: De 3 mest læste

Koster en konsortieplads med mulighed for at nedlægge en kronhjort f.eks. 20.000 kr. vælger mange den “sikre” løsning og jagt på kronhjort i f.eks. Skotland, Ungarn eller Polen. Herfra vender kun de færreste tilbage uden en eller flere skudchancer til en voksen kronhjort.

De danske jægers rejselyst går dog også mod mere fjerntliggende lande og her er især New Zealand og Sydafrika et populært rejsemål.

Målt på antal jagtturister i Sydafrika er de danske blandt de absolut mest talrige.

En jagtrejse er dog ikke et spørgsmål om tilbagelagte kilometer og rejsetid.

Det er først og fremmest en mental tilstand.

I nye omgivelser mærkes livet ofte stærkere og en jagtrejse efter vildsvin eller råbuk i Tyskland eller i Sverige kan virke som ilt til krop og sjæl.

På Netnatur.dk er der stor søgning mod de artikler, som på en eller anden måde omhandler jagt i udlandet og herunder vises de 3 mest læste – lige nu

VERDENSUDSTILLING MED FOKUS PÅ JAGT OG BÆREDYGTIG UDNYTTELSE AF JORDENS RESSOURCER

SÅ MEGET KOSTER DET AT SKYDE EN DRÆGTIG KO

CORONA-KRISEN OG DEN KOMMENDE JAGTSÆSON

Del gerne artiklen hvor du ønsker...
Translate »