En ny jagtsæson står for døren og måske skal der investeres i ny jagtjakke eller nye bukser – eller i et helt nyt jagtsæt? Netnaturshop præsenterer her 5 aktuelle jagtsæt

Af Netnaturshop.dk

Udbuddet af jagtjakker og jagtbukser er stort og hver år ligger producenterne sig i selen for at gøre udbuddet endnu bedre og endnu bredere.

Netnaturshop har udvalgt 5 jagtsæt bestående af hhv. jakke og tilhørende bukser fra de danske og skandinaviske producenter som vi samarbejder med.

 

LAKSEN SPORTING

NEVIS JAKKE

Letvægts anorak fra Laksen Sporting med en multi justerbar vandtæt hætte. Jakken kommer også med en radiolomme med et lille hul til evt headset eller walkie-talkie ledning.

TRACKMASTER CTX BUKSER 
Bukserne er forsynet med to store sidelommer, en benlomme, og en baglomme med vandtætte lynlåse. Vandstop-barriere og justerbare benåbninger. Klar til seler. Bukserne indeholder en membran, der sikrer bukserne mod vind og vand, og gør at bukserne holder tætte og dig varm uanset vejr.

4.798,00 kr

LÆS mere

 

MUFLON JAKKE
Den måske bedste jagtjakke fra Deerhunter’s Muflon serie – er vandtæt, vindtæt og åndbar og tilført en isolering, der holder dig varm.

I serien er der tænkt i alle detaljer inspireret af vildfåret Muflon  – en udfordrende vildtart at jage da har skarp syn-, høre- og lugtesans.

MUFLON BUKSER
Deerhunters Muflon bukser er en del af den populære high-end serie. Bukserne er isoleret med 3M™ Thinsulate™, som sikre, at du kan holde varmen når du er på jagt.

Deer-Tex Membran
Bukserne er tilført en Deer-Tex Membran, så du kan holde regn og vind ude samtidigt med, at huden kan ånde.

Før 4.798,00 kr

SEELAND

HAWKER JAKKE + BUKSER
Hawker Advance fra danske SEELAND er en teknisk skaljakke med bukser udviklet til jægeren, der ikke står tilbage for svært terræn og dårlige vejrudsigt. Den er til jægeren, der vil have en gennemtænkt, let og lydsvag jakke, som kan bruges til alle former for aktiv jagt.

NORTHERN HUNTING

HAKAN EIK JAKKE
Hakan Eik jagtjakken er designet med en enestående vind- og vandtæt membran fra ADDVENTEX™, lavet i 75% genanvendt (PET) polyester.

Jagtsæt med matchende bukser 
Med tilhørende Hakan Bark jagtbukser har du et ekstraordinært jagtsæt, der udstråler smag, funktionalitet og ambitionen om en fantastisk jagt! Jakken fra Northern Hunting er almindelig i størrelse.

3.398,00 kr

LÆS mere


PINEWOOD

Jagtjakke Hunter Pro Extreme
Jagtjakken fra PINEWOOD er specielt udviklet til hundefolket og den aktive jæger. Ekstra ventilationsåbninger der kan åbnes ved hårde strabadser.

Bukser Hunter Pro Extreme
Jagtbukser specielt udviklet til hundefører og den aktive jæger. Ekstra ventilation ved hård aktivitet. Foret med high-Vent™ mesh for ekstra komfort.

Før 3.198,00 kr
Nu  2.199,00 kr

 

Del gerne artiklen hvor du ønsker...
Translate »