E-learning, eget undervisningsprogram og målrettet fokus på det, som kursisterne skal vide for at bestå jagtprøven, er filosofien bag Jagttegn.net  

Af Redaktionen 

– Pensum til jagtprøven er ret omstændelig, derfor har vi hos Jagttegn.net fokus på kernen i undervisningen, krydret med vores omfattende e-learning, det giver vores kursister de bedste forudsætninger til jagtprøven. Og igennem vores efterhånden mange års erfaring, ved vi, hvad der er let og hvad der skal væres ekstra fokus på for at vores kursister kan bestå prøven.

Sådan lyder det fra Klaus Thor, der siden årsskiftet 2019 har været den nye indehaver af Jagttegn.net, efter at han i flere år arbejdede for de tidligere ejere. Jagttegn.net startede i 2011 og uddanner i dag en betydelig andel af de nye jægere, som består såvel den teoretiske jagtprøve såvel som den mere praktiske skydeprøve.

Klaus Thor er indehaver af Jagttegn.net som tilbyder undervisning, der retter sig mod jagtprøven og den efterfølgende skydeprøve

 

Aften, weekend og engelske kurser

Korte, intensive og fremfor alt meget målrettede kurser er kernen i de forskellige tilbud, der udgår fra Jagttegn.net.

Udover aften- og weekendkurser har Jagttegn.net også engelske jagttegnskurser, hvor undervisning frem mod jagtprøven foregår på engelsk.

Til selve prøven må kursisten eller aspiranten tage en tolk med og her kan Jagttegn.net være behjælpelig med at udpege tolke til kursisterne.

Jagttegnskurser for virksomheder

– Udover de almindelige jagttegnkurser, tilbyder Jagttegn.net mere skræddersyede undervisningsprogrammer til virksomheder. Her kan kurset tilpasses virksomhedens ønsker til undervisningsdage, og ofte har vi også afholdt haglskydekurser i forlængelse af selve jagttegnskurset, oplyser Klaus Thor.

 De gode jægere

– Kursisternes baggrund svinger rigtig meget. Der er dem, som kommer fra et jagtmiljø og derfor allerede ved en del om jagt og så er der dem, som stort set aldrig har set en haglbøsse, udtaler Klaus Thor.

Uanset hvad man ved, inden man melder sig til et jagttegnskursus, er det først, når man begynder at gå jagt, at den egentlige læring begynder.

– Det er lidt ligesom at tage kørekort. Der er først når man begynder at færdes i trafikken, at man bliver en god trafikant. Alle har noget at lære. Man kan med rette sige, at det at bestå selve jagttegnsprøven, kun er første skridt på en forhåbentlig lang og spændende rejse til at kunne kalde sig en erfaren og rutineret jæger. Her er der store muligheder ved at benytte sig af det netværk, som tilbydes hos den lokale jagtforening, hvor man kan blive klogere på ”jagt og jægere”.

– Man lærer bedst at gå på jagt under åben himmel og i tæt dialog med andre og mere erfarne jægere, der eventuelt og på en ordentlig måde kan påtale, hvis en nyjæger skulle bryde med de mere uskrevne regler om god jagtlig optræden.

Det forklarer Klaus Thor, der står i spidsen for de cirka 20 personer, herunder otte undervisere, som er knyttet til Jagttegn.net, der årligt uddanner mellem 600 og 700 nye jægere.

KLIK og læs mere om de forskellige former for undervisning på JAGTTEGN.NET

 

Del gerne artiklen hvor du ønsker...
Translate »