På Netnatur.dk kan man altid tilgå oversigt over gældende jagttider ligesom Netnatur APP fungerer som adgang til lokale såvel generelle jagttider

Af Redaktionen

Hvornår er det lige jagten på dåhjort starter og slutter i Nordøstjylland, og hvordan er de nye jagttider på skovduer (ringduer) ? 

Jagttiderne justeres fra tid til anden og ind imellem melder usikkerheden sig om en gældende jagttid for en aktuel vildtart. 

På Netnatur.dk har vi derfor samlet gældende jagttider på siden netnatur.dk/jagtetiske regler og jagttid, som man kan tilgå i menubjælken øverst på hjemmesiden. Dermed har man altid jagttiderne ved hånden. 

Desuden er det muligt at finde jagttiderne via Netnatur APP. 

Gratis APP om jagt

Netnatur APP en er sammen med andre APP’s udviklet af Netnatur.dk gratis. 

KLIK på billedet herunder og hent APP, som indeholder nem-adgang til nyheder og oplysninger om solens op- og nedgang – lige der hvor man befinder sig etc.

Desuden er det også via APP’en muligt at danne sig et hurtig overblik over nyheder fra netnaturs Køb og Salg marked. som indeholder alt fra brugernes salg af jagtvåben til handel med ejendomme, biler og tilbud fra sidens tilknyttede annoncerører.

 

App fra Netnatur

 

Jagtetiske regler

Udover de gældende jagttider kan man også her læse om de jagtetisk regler. 

Også de jagtetiske regler opdateres af og til og derfor er det også på dette område vigtig at være opdateret, så man ved hvordan man står i forhold til hvordan man i almindelighed definerer bæredygtig og etisk udført jagt.

 

Del gerne artiklen hvor du ønsker...
Translate »