Jagttrae.dk, som har specialiseret sig i jagttårne og stiger til jagt tilbyder nu afhentning i både Nordjylland, Fyn og på Sjælland

Af Jagttræ.dk

Jagttræ.dk tilbyder nu afhentning af færdigsamlede tårne i hele landet. Tårnene tilbydes stadigvæk som samlesæt eller til at klappe ud, så du kan transportere flere tårne på en gang.  

Vi er derudover indgået sammenarbejde med Ole Rasmussen, som er ejer OR jagt og naturpleje på Fyn om at lave et præsentationsrevir om lagerafhentning.

Du vil på det fynske præsentationsrevir få lejlighed til at se og prøve jagttårne fra jagttrae.dk, samt se de forskellige vildtplejeartikler som OR jagt og naturpleje.dk tilbyder, som bl.a. ducktubes, saltsliksten, fælder mm. Tanken ved præsentations reviret er at give dig inspiration og gøre dig klogere på, hvad der kan skabe en bedre jagt- og biotop på din ejendom. Præsentationsreviret forventes at stå klar midt i maj 2019.

Herunder ses video fra præsentation af idé og tårne i bæredygtig udførsel samt stormsikring af vindudsatte jagttårne etc.

Præsentation af Jagttræ.dk

Præsentation af jagttårn i lærk og eg

Kort om jordspyd til stormsikring

Jagttårn set i droneperspektiv

Del gerne artiklen hvor du ønsker...
Translate »