En kun 11-årig dreng mistede livet under en jagtulykke på New Zealand. Ulykken kommer kort tid efter at endnu et barn var tæt på at miste livet på grund af jagt …

Af Redaktionen

Søndag morgen d. 11. oktober blev den kun 11 år gamle Connor Brian Phillips dræbt under en jagtulykke på New Zealand.

LÆS OGSÅ: Jæger død under nattejagt i New Zealand

Connor var på jagt med en gruppe voksne jægere i en fjerntliggende del af Kaingaroa Forrest – mindre end 20 km fra sit hjem i den lille bygd Reporoa, syd for Rotorua.

Da jagten ophørte skete ulykken, da en af jægerne ville aflade sin riffel.

Unge Connor døde på stedet.

LÆS OGSÅ: Endnu en jæger skudt død i New Zealand

Drabet på den unge Conner kommer samtidig med, at et andet barn næsten mistede livet, da det var tæt på at blive ramt af en vildfarende kugle et andet sted på Sydøen.

Connors død har sendt chokbølger gennem det sammentømrede Reporoa samfund, hvor skolens leder overfor Stuff.co.nz oplyser, at Conner var beundret og respekteret af sine kammerater. Conner blev desuden betragtet som en stor skoleleder og en fantastisk sportsmand.

Det newzealandske nyhedsmedie beretter desuden om afslutningen af en jagtulykkesag, hvor en 61-årige jæger under en jagt på Steward Island den 23. marts 2015 skød og dræbte sin 24-årige søn. Jægeren, der allerede har modtaget den nok hårdest tænkelig straf en jæger kan forestille sig, blev frifundet i retten.

Del gerne artiklen hvor du ønsker...
Translate »