I Jönköping åbner Jaktia en stor indendørs arena for jagt, fiskeri og fritid. I alt 7.000 kvm. Centeret vil udvikles over tid og vil om få måneder have tilknyttet restaurant samt elgbane og baner for skydning med haglbøsser

Af Redaktionen

Den svenske kæde for jagt- fiskeri og fritidsudstyr Jaktia åbner ikke kun Sveriges. men Nordeuropas største multi-arena for jagt, skydning, fiskeri, hund og fritid.

Det nye center finder man i Jönköping, som med bil ligger cirka 148 km fra Göteborg – der kan nåes ved båd fra Frederikshavn og cirka 292 kilomters kørsel fra Malmø ved København.

Den officeille åbningsdage var fredag d. 10. og lørdag d. 11. august 2018. (søndag er lukket)

Jaktie vil udvides stepvis

I det store jagtcenter i Jönköping finder man ud over 1.500 kvm butik også skydebane til riffel og en stor våbenkælder, hvor man kan opleve hundredvis af våben: Fra de nyeste og mest moderne jagtvåben til gamle, fine og endda enkelte jagtvåben, som har været i kongelig besiddelse.

Det store center har med åbningen taget hul på første step, og vil hen over efteråret og foråret 2019 gradvist udvide med endnu flere aktiviteter. 

Bl.a. vil man kunne opleve restaurant samt elgbane og baner for haglbøsseskydning ligesom en stor skydebiograf forventes at stå klar inden for de næste måneder. 

KLIK herunder og se video, som Jaktia har fået produceret i anledning af åbning.

Del gerne artiklen hvor du ønsker...