Med virkning fra 20. januar 2012 har Jelling Jagtrejser og Scotsport i Skotland, ejet af danske Alf Sørensen, indgået samarbejde. Det betyder, at Scotsports jagtprogram i UK i fremtiden vil blive markedsført og forhandlet i Danmark af Jelling Jagtrejser

Pressemeddelelse

Et dybfølt ønske hos danske Alf Sørensen, Skotland, der har formidlet jagt til flere tusinde europæiske jægere med hovedvægt på danske i mere end 28 år, om fortsættelse af salget af jagt- og fiskerejser i Danmark under det solidt indarbejdede brand, Scotsport, har resulteret i, at han har fået ny samarbejdspartner på denne side af Nordsøen.

Med virkning fra 20. januar i år har Jelling Jagtrejser taget over fra den tidligere samarbejdspartner i Hadsten, og bliver således den virksomhed, der fremadrettet vil komme til at markedsføre og forhandle Scotsports produkter – riffeljagt, haglbøssejagt og fiskeri – i Storbritannien.

– Jeg betragter det som et scoop, at vi er blevet agentur for Scotsport. Det er et velrenommeret brand, og vi glæder os til samarbejdet og servicere både nye og gamle Scotsport-kunder på bedste vis, siger Kasper T. Andersen, ejer af Jelling Jagtrejser, der residerer på Gl. Kattrupvej, Hovedgård, men ser frem til, at Jelling Jagtrejser og Scotsport får nye rammer i det jagtcenter, Østjysk Våbenhandel har planer om uden for Hedensted, som det håbes, slår dørene op i 2013.

Samarbejdsaftalen med Alf Sørensen vil ikke komme til at influere på Jelling Jagtrejsers nuværende produktvifte. Jelling Jagtrejser vil således fortsætte markedsføringen og salget af jagtrejser til andre jagtrejsemål i Europa uden for Storbritannien, fx Grønland, Afrika, Nordamerika, Australien og Asien. Disse tilbud vil blive markedsført og solgt sideløbende med Scotsports produkter, som bygger på de bedste tilbud fra Alf Sørensens tilbudsvifte, tilsat de bedste af Jelling Jagtrejsers jagtrevirer i Storbritannien.

– Vi står derfor nu med et særdeles stærkt og gennemprøvet program, der dækker hele Storbritannien, fastslår Kasper T. Andersen og føjer til, at revirerne i det skotske højland fortsat er koncentreret omkring Scotsport UK’s domicil på det pragtfulde jagtslot, Learny House i Royal Deeside i Aberdeenshire, kombineret med andre kendte godser, hvor Alf Sørensen gennem over 28 år har budt tusinder af danske jægere på enestående jagtoplevelser.

– Her vil vi fortsat tilbyde jagt på gode kapitale sommerbukke, højlandshjorte, sikahjorte og forskellige former for haglbøssejagt fra roughshooting over walk-up hunting til trækjagt på ringduer, siger Kasper T. Andersen.

Herudover indgår nu i tilbudsviften jagt på sikahjorte og kapitale bukke i Sydengland og jagt på muntjac og kinesisk vandråvildt i Sydøstengland. Sidst, men ikke mindst, er tilbudsviften udvidet med jagt på sikahjorte og vildgeder i Irland.

– Vi glæder os til at komme i gang med salget af Scotsports produkter i Storbritannien, og tidligere kunder vil få mulighed for at vende tilbage til såvel kendte som stifte bekendtskab med nye, gennemtestede revirer, hvor kvaliteten er i top, og vi derfor ikke har problemer med at lægge navn til, siger Kasper T. Andersen.

Del gerne artiklen hvor du ønsker...
Translate »