” Jeg har lige opdaget, at der er en hjemmeside, der hedder Bukkeopsats”. Det skriver Palle Søbygge, der samtidig fremsender oplysninger på Jyllands største opmålte råbuk 

Af Redaktionen 9. november 2020

” Jeg har lige opdaget, at der er en hjemmeside, der hedder Bukkeopsats (Top 10 Alletiders red.) Jeg var så heldig at skyde en stor buk i 2018, ny jysk rekord. Kan den optaget på den nye hjemmeside? “
 
Det skriver Palle Søbygge i en mail sendt til netnatur.dk d. 8. november 2020 (info@netnatur.dk)
 
Det er rigtigt, at Top 10 Alletiders samler alle store bukke og hjortetrofæer m.m. nedlagt af danske jægere. Og ja! Naturligvis kan det flotte råbuk fra Aalborg kommune optages på listen. 
 
Hjemmesiden Bukkeopsats.dk er dog udskiftet med et online-magasin og ved at KLIKKE på link herover ses listerne over danskernes TOP 10 trofæer – både fra udlandet, Danmark og de enkelte regioner inden for kongeriget.
 
Palle Søbygges råbuk er nedlagt på Egholm: En Limfjordsø få minutters sejlads fra Aalborg, der er hovedstaden i kommunenen, der gennem tiden har leveret flere sølv- og guldbukke til statistikkerne. 
 
Palle Søbygges imponernede trofæ fra Egholm overgår dog dem alle. Bukken er vejet ind til ikke mindre end 631 gram og har modtaget 16 skønhedspoint. Se foto af opmålingsskema herunder. 
 
Egholmbukken blev nedlagt den 3. juni 2018 og er målt op af trofæopmåler Fritz Heje Hansen. 
 

Del gerne artiklen hvor du ønsker...
Translate »