Ikke færre end tre kandidater i Jægerforbundets Kreds 4 i Sønderjylland stiller op til posten som medlem af Jægerforbundets hovedbestyrelse, som der er valg til på kredsmødet i Jels søndag 18. marts

Af Redaktionen

Der bliver ikke blot kampvalg om formandsposten i Danmarks Jægerforbund ved repræsentantskabsmødet i juni, men også om en hovedbestyrelsespost i Jægerforbundets Kreds 4 i Sønderjylland. Her stiller ikke færre end tre kandidater op, når der skal vælges hovedbestyrelsesmedlem i kredsen i Jels søndag 18. marts.

Kredsens hidtidige hovedbestyrelsesmedlem, Hans Chr. Fuglsang, giver plads til kampvalget, fordi han falder for aldersgrænsen, der er 65 år. De tre der bejler til hans plads i hovedbestyrelsen, er Poul Bundgaard, Jens Venø Kjellerup og Ejner Gubi. Sidstnævnte har tidligere været medlem af hovedbestyrelsen.

Poul Bundgaard, 46 år, er lagerforvalter i foderstofbranchen. Jens Venø Kjellerup, 45, er skovfoged og vildtforvalter ved Skovdyrkerforeningen Syd, og Ejner Gubi, 53, er salgskonsulent i firmaet Lotek.

CV for henholdsvis Poul Bundgaard og Jens Venø Kjellerup kan læses på kredsens hjemmeside, www.jagtkreds4.dk. Ejner Gubi havde 20. februar endnu ikke føjet sit cv til, men kredsformand Jens Hangaard Nielsen, bekræfter hans opstilling.

– Ejner Gubi har givet udtryk for, at han gerne vil tilbage til hovedbestyrelsen. Han kan godt lide arbejdet i denne og har givet udtryk for, at han gerne vil revolutionere “systemet”, siger Jens Hangaard Nielsen og føjer til, at to af hinanden uafhængige kredse i Sønderjylland har ønsket, at henholdsvis Poul Bundgaard og Jens Venø Kjellerup stiller op til kredsens hovedbestyrelsespost.

– Det er godt nok, at der er interesse for hovedbestyrelsesarbejdet, mener Jens Hangaard Nielsen, der derfor heller ikke synes, at det er sensationelt, at tre kandidater bejler til den plads i hovedbestyrelsen, der bliver ledig efter Hans Chr. Fuglsang.

– Mens både Poul Bundgaard og Jens Venø Kjellerup går til valg på, at man skal have tingene til at fungere i Jægerforbundet, så fokuserer Ejner Gubi mere på strukturen, som han mener, skal laves helt om, og der skal være en, der kan slår i bordet, siger Jens Hangaard Nielsen, som ikke ønsker at give sit personlige bud på, hvilken af de tre kandidater han helst ser, vinder valget og sætter sig i den ledige stol i hovedbestyrelsen.

– Valget afhænger af, hvordan det enkelte af de tre kandidater sælger sig selv, og hvad deltagerne i kredsmødet der skal træffe afgørelsen, tror på, mener Jens Hangaard Nielsen.

Del gerne artiklen hvor du ønsker...
Translate »