Pakkerejse-Ankenævnet mener ikke, der er belæg for en klage rejst mod dansk rejsebureau, som havde solgt fiskerejse til to norske lystfiskere

Af Redaktionen

To nordmænd har klaget over en ugelang fiskerejse til Cayo Cruz i Cuba i marts 2016

Derfor valgte de at klage over det danske bureau, som havde solgt dem rejsen og i klagen gjorde de blandt andet gældende, at de ikke allerede fra starten af fik en af de mere rutinerede guider i den gruppe, som tog fiskerne med ud efter bonefish. Det betød i følge de to nordmænd, at de ikke fangede så mange fisk, som dem, der fiskede med mere rutinerede guider.

Pakkerejse-Ankenævnet er et privat klagenævn, som behandler klager på dansk fra forbrugere vedrørende pakkerejser. Pakkerejse-Ankenævnet er oprettet af Forbrugerrådet Tænk, Rejsearrangører i Danmark (R.I.D.) og Danmarks Rejsebureau Forening (D.R.F).

 

Nordmændene klagede under turen og fik tildelt en ny guide, men selv om denne ifølge klageskriftet var teknisk god og havde øjne som en ørn, hvilket er vigtigt, når der skal spottes bonefish, var de to lystfiskere ikke tilfredse med resultatet af turen. De havde gerne set, at guiderne roterede mellem fiskerne, så alle fik mulighed for at fiske med de mest erfarne.

Læs mere på EB.dk:  Rejsende forlangte erstatning: Unfair at de andre fangede flere fisk

Rejsebureauet tilbød de to klagende nordmænd 500 euro i rabat, hvis de bookede en ny tur til Cuba

Overfor dette tilbud stod et tilbagebetalingskrav fra de to fiskere på 30.000 norske kroner.

Pakkerejse-Ankenævnet mener dog ikke, at de to nordmænd har ret til erstatning og ifølge EB.dk lyder der bl.a. følgende fra Ankenævnet:

– Da klageren ikke var lovet rotation af guiderne blandt lystfiskerne på rejsen, og da klageren ikke har godtgjort, at han med rette havde kunnet forvente dette, finder Ankenævnet, at rejsen har været afholdt i overensstemmelse med aftalegrundlaget.

Del gerne artiklen hvor du ønsker...
Translate »