Ikke mindre end 16.000 m2 og et helt nyt show rettet mod jagt og outdoor kan opleves i Fredericia d. 19.- 21. august, hvor besøgende kan opleve alt fra gourmetmad over bål til prøveskydning med branchens nyeste våben

Af Netnatur

Nordic Outdoor Show er et nyt outdoorevent: En messe, hvor outdoor-segmentet samles “under et tag”. Den nye messe afvikles d. 19.-21. august i Fredericia og arrangørerne har sat deltagerne et show i udsigt, som de næppe har oplevet tidligere. H G Agencies, der står bag import og markedsføring af bl.a. Browning og Winchester, er en af de mange udstillere, som har meldt deres ankomst til Nordic Outdoor Show i august, hvor besøgende kan opleve firmaets nye haglbøsser anvendt på en anlagt lerduebane. 

En af de udstillere, som ser frem til Nordick Outdoor i Fredericia, er Henrik Gunther, som står bag firmaet H G Agencies, der importerer og markedsfører flere af de mest populære brands indenfor våben og udstyr til jagt – herunder Browning, Winchester og Leupold (optik)

Henrik Gynther er ikke i tivivl om, hvad der har udløst firmaets beslutning om at deltage under det store arrangementet. Det er forventningen om at komme i kontakt med en masse interesserede mennesker.

– For os, der ikke skal sælge noget under messen, men blot vise især nyheder frem, er det afgørende, at vi har adgang til så stor en kontaktflade som muligt. Og det forventer jeg vi vil opleve under Nordic Outdoor i Fredericia.

Henrik Gynther underbygger sin forventning til det nye show med en reference til den populære Brahetrolleborg Game Fair, som afvikles hvert andet år og som har vist sig i stand til at tiltrække et meget stort antal besøgende over de i alt tre udendørs messedage.

Forventninger til et højt besøgstal i Fredericia er dog ikke den enste årsag til, at han deltager med stand og udstilling.

– Jeg anser det som en stor fordel, at en del af den nye messe afvikles udendørs. Det gør det muligt for os at tilbyde prøveskydning. Dermed kan de besøgende være med til prøvesskydninger med nogle af vores nyheder fra Browning og Winchester. En mulighed, som ellers idag er vanskeliggjort, da vi og andre våbenimportører ikke længere kan afvikle prøveskydninger på landets lerduebaner, som man kunne tidligere.

På spørgsmålet om hvilke nyheder, som de besøgende kan opleve på H G Agencies stand, fremhæver han bl. a. en haglbøsse fra belgiske Browning, som er udviklet til linksskytter, og hvor toplukkernøglen rent faktisk åbner til “den rigtige side”, når man som ventstrehåndsskytte knækker bøssen.

Tilsvarende funktionalitet og gestus overfor linksskytterne har amerikanske Winchester udviklet i en nyhed, som retter sig mod netop linksskytter. En ny halvautomat fra den amerikanske våbenproducent er udviklet specielt til venstreskytter med udkast af de tomme hylstre til den rigtige side.

Blandt nyhederne fremhæver Henrik Gynther endelig en prisvenlig salonriffel, som udmærker sig ved mulighed for ultra let rengøring. En egenskab, som den danske importør har erfaret, er særlig vigtig ved jagt og skydning med cal. 22

 

På H G Agencies stand kan man også få en faglig snak om blyfri riffelammunition, som tiltrækker sig mere og mere opmærksomhed blandt jægerne.

Henrik Gynther fortæller, at han vil sætte fokus på Winchester Ekstreme Point, som er en blyfri patrontype udviklet med ekstra stor plastikspid, som medfører, at det ikke blyholdige projektil vil ekspandere som det skal – også ved skud på lidt længere hold.

Kort om Nordic Outdoor Show

Den nye messe i Fredericia – som er rette mod jagt og outdoor – vil dække ikke mindre end 16.000 m2, hvor der blandt en lang række aktiviter også er mulighed for lerdueskydning (demonstration), laserskydning og skydning med forskellige former for jagtbuer etc.

Nordic Outdoor Show vil bestå at et indendørs udstillings- og inspirations område, mens de tilstødende udendørsarealer vil blive anvendt til oplevelsesområde, hvor de besøgende selv kan give sig i kast med udelivet. Her kan man f.eks. opleve gourmetmad over bål og teste sine evner som falkonér etc.

“Nordic Outdoor Show ønsker at være et samlingssted for hele outdoorbranchen og skabe dialog mellem interessegrupper, politikere og brugere af Danmarks natur. Derfor vil gæsterne kunne opleve spændende debatter og talks om hele Danmark under Nordic Outdoor.”

På hjemmesiden kan man læse mere om det nye og ambitiøse Nordic Outdoor Show og herunder studere udstillerlister og diverse arrangementer, der afvikles over dagene 19.-21. august i Fredericia.

Nordic Outdoor

Del gerne artiklen hvor du ønsker...
Translate »