Ung, kvindelig konservator giver et ganske utraditionelt svar på tiltale, da hun pludselig blev skydeskive i anti-jagtkampegne

Af Redaktionen. Foto: Lauren Hull

Aktivistiske antijægere er et forholdsvist ukendt fænomen i Danmark. Men globalt set kan situationen af og til se noget anderledes ud.

Ikke mindst kendte og smukke kvindelige jægere kan af og til tænde antijægere, som bruger de sociale medier til at skabe opmærksomhed om deres syn på jagt og jægere.

Læs også: Kendte kvinder og jagt

Senest er det en ung kvindelig konservator, der er kommet i krydsild, men i stedet for at dukke nakken, og vente til shitstormen har lagt sig, gik amerikanske Lauren Hull i rette med de kritiske røster på en ganske utraditionel måde.

Den unge konservator, som driver Lauren-Hulls-Skull-Cleaning i Oregon, sende nemlig et ganske unik budskab til de såkaldte internet-bøller, der truede hende med alverdens ondskab.

Følg Lauren Hulls Skull Cleaning på Facebook

Lauren Hull anvendte således nedenstående foto af en nedlagt invasiv due, som ødelægger solsikkemarker.

Modsat mange andre arter, er der ingen bag limets på den lille tyrkerdue, som er ganske velsmagende og den unge konservator dedikerede fuglens død til anti-jægerne, der havde forfulgt hende. (læs teksten i billedet herunder)

– Jeg føler, at det er på tide, at vi begynder at undervise anti-jægere i, at deres trusler og fornærmelser ikke er uden konsekvenser!

– Hvis antijægerne ville bremse deres skøre kampagner og sætte sig ind i tingene, de ville indse, at vi jægere betaler for at bevare det vilde dyreliv og dets levesteder.

– Våben, jagttegn og tilladelse etc. bliver beskattet og indtægterne anvendt på bevarelse af offentlige skov- og vådeområder og andre vigtige naturområder, skriver Lauren Hull, som mener, at mange antijægere nægter at lytte til argumenter. Det var derfor hun valgte at gå anderledes til værks.

– Nogle gange er du nødt til at tale deres sprog, fortsætter hun således.

Lauren Hulls svar på tiltale har modtager næsten 3.000 delinger og 10.000 syntes godt (Likes) om på Facebook.

Hendes metode har modtaget anerkendelse i store del af det amerikanske jagtmiljø, selv om man i almindelighed opfordrer til, at jægerne går i dialog og holder sig til fakta og fornuft, når der debatters på f.eks. de sociale medier.

Hvad der virker for en ung, kvindelig jæger, virker ikke nødvendigvis for en midaldrende jæger af det modsatte køn.

Derfor skal denne opdatering da heller ikke ses som en opfordring til, at opmærksomhedssøgende danske jægere skal gå i samme retning.

Det er trods alt først og fremmest den fakta- og fornuftbaserede dialog, der har båret dansk jagt frem til “ikke jægernes” højeste anerkendelse i nyere tid.

Del gerne artiklen hvor du ønsker...
Translate »