Netnatur er Danmarks største uafhængige online-medie for jægere og andre naturbrugere. Læs mere om Netnatur og folkene bag

Kort om Netnatur.dk

Netnatur er et frit og uafhængig medie for jægere og andre naturbrugere. Fokus er nyheder, debat og jagtmarked

Netnatur.dk
2670 7544
ms@netnatur.dkMichael Sand

Født 1964, er grundlægger og indehaver af Netnatur, som gik i luften i februar måned 2001. Michael Sand er Cand. Merc. i internationale forhold og har siden 1994 arbejdet med formidling af jagt og natur. Hvert år udgives der på Michael Sands Forlag bøger om jagt og lystfiskeri.

Udgivelsen 2019 hedder “Europa rundt med jagtriffel og kamera”.

ms@netnatur.dk +45 26 70 75 44Peter Thisted

Peter Thisted

Har siden 1998 arbejdet med formidling af jagt og natur. Jagttegnet blev erhvervet i 1994, og både riffel og haglgevær bruges flittigt. Haglgeværet bruges oftest sammen med Peters to labrador retrievere, og kan jagthornet også medbringes, “så kan det kun blive en go’ dag”.

Den stille jagt med riflen, om det er pyrsh efter råbukken eller anstand efter vildsvin under en froststivnet tysk fuldmåne, så er det absolut én af de foretrukne jagtformer. Peter skriver dagligt nyheder til Netnatur.dk, ligesom han er fast skribent på Michael Sands Jagtbog.

Forfatter til bogen “Jagt og Jægere”, 1998 (udsolgt fra forlaget), og har også leveret artikler til andre danske jagtmedier.

Peter er også manden bag udviklingen af Netnaturs Apps, som spænder over Netnatur App, UlveApp, BukkeApp, FugleApp og senest DyreApp.

pt@netnatur.dk
Jesper Nymann

Er grafisk uddannet, men har arbejdet med kommunikation gennem de sidste årtier, senest med eget kommunikationsbureau. Ved siden af kommunikationen har Jesper aldrig svigtet sin helt store interesse, nemlig fluestangen. Det startede med tørfluefiskeri efter bækørreder i de jyske vandløb – i dag er det laksefiskeriet i de canadiske floder, som der virkelig trækker.

jn@netnatur.dk +45 20 28 92 22

Privacy Policy

%d bloggers like this: