Jagttid: 01.09.-31.12.

Kortnæbbet gås yngler ikke i Danmark, men efterår, vinter og forår raster de i tusindvis langs den jyske vestkyst.

Det er ynglefuglene fra Svalbard, der overvintrer i Holland, Belgien og Danmark.

Om efteråret ses fuglene især i Vest Stadil Fjord og Fiilsø, mens de om vinteren og foråret er spredt over 20-30 lokaliteter.

Der raster omkring 30.000 kortnæbbede gæs i Danmark.

Del gerne artiklen hvor du ønsker...
Translate »