Med udgangspunkt i sommerbukken vil Nikolaj Juel, aktuel med kogebogen “Walk on the wild side” undervise i partering og tilberedning af sommerbuk. Se kursustilbud, som afsluttes med langbordsmiddag i jagtkælder
Af Ny Vraa
Kom på et forfriskende kursus med nye tilberedningsteknikker, krydderier og anderledes tilbehør, end det vi kender fra det klassiske jægerkøkken.
Temaet er sommerbukken, stedet er Ny Vraa i Nordjylland og kokken er Nikolaj Juel, som er aktuel med kogebogen “Walk on the wild side”
Vi kommer igennem alt fra partering, udskæring og tilberedning. Samtidig bruger vi de bedste råvarer sæsonen har til os.
Vi slutter kurset af med langbordsmiddag i jagtkælderen på Ny Vraa.
Maden serveres med øl, vin og vand.
Tema: Sommerbuk
Hvor: Jagtkælderen på Ny Vraa
Adresse: Gammel Vråvej 31, 9382 Tylstrup
Dato: Lørdag d. 2/6 2018.
Start: kl. 14.
Langbordsmiddag kl. 18.30
Pris: 1250 kr. pr. person.
Antal pladser: 15
Underviser: Nikolaj Juel
Tilmelding: anb@nyvraa.dk