Med udgangspunkt i sommerbukken vil Nikolaj Juel, aktuel med kogebogen “Walk on the wild side” undervise i partering og tilberedning af sommerbuk. Se kursustilbud, som afsluttes med langbordsmiddag i jagtkælder

Af Ny Vraa

Kom på et forfriskende kursus med nye tilberedningsteknikker, krydderier og anderledes tilbehør, end det vi kender fra det klassiske jægerkøkken.

Temaet er sommerbukken, stedet er Ny Vraa i Nordjylland og kokken er Nikolaj Juel, som er aktuel med kogebogen “Walk on the wild side”

Vi kommer igennem alt fra partering, udskæring og tilberedning. Samtidig bruger vi de bedste råvarer sæsonen har til os.

Vi slutter kurset af med langbordsmiddag i jagtkælderen på Ny Vraa.

Maden serveres med øl, vin og vand.

 

Tema: Sommerbuk

Hvor: Jagtkælderen på Ny Vraa

Adresse: Gammel Vråvej 31, 9382 Tylstrup

Dato: Lørdag d. 2/6 2018.

Start: kl. 14.

Langbordsmiddag kl. 18.30

Pris: 1250 kr. pr. person.

Antal pladser: 15

Underviser: Nikolaj Juel

Tilmelding: anb@nyvraa.dk

Følg Netnatur.dk på facebook
Gå ind på Netnatur’s facebook side, tryk på knappen “Følger” og marker punktet “Se først”.
Så sikrer du dig, at du får alle nyheder.