Puma angreb jogger i Colorado, men mistede selv livet i en blodig kamp på liv og død

Af Redaktionen

Puma lever normalt en tilbagetrukket tilværelse, hvor de holder afstand til mennesker. Men i sjældne tilfælde sker det, at de angriber f.eks. løbere og cyklister, som med høj fart krydser deres jagtområde.

I USA er der over de sidste 100 år dog “kun” registreret under 20 dødelige puma-angreb på mennesker.

I de seneste år er der dog oplevet en stigning i antallet af overfald og i Colorado, USA angreb en ung puma forleden en jogger.

Løberen blev angrebet bagfra, men den ubevæbnede jogger trak dog alligevel det længste strå, da de to indledte en kamp på liv og død, da da løberen slet og ret kvalte den angribende puma med sine bare næver. Det skriver BBC.com

og løberen, der blev bidt i i arme, ben, ryg og ansigt, var selv i stand til komme ud af park-området for at tilkalde hjælp.

Pumaen, som mistede livet under angrebet på en jogger, som formåede at kvæle bjergløven, var delvist forværret, da områdets parkpersonale fandt det døde dyr. I følge officiel udmelding er der tale om en ung han.

Under kampen kom løberen alvorligt til skade, men er i følge myndighedernes oplysninger uden for livsfare.

– Bliver man angrebet af en puma, må man kæmpe sig ud af situationen, lyder det fra Mark Leslie fra Colorados parkmyndigheder, Colorado Parks Wildlife (CPW), der i en officiel udmeldelse bekræfter angrebet og at den unge puma blev kvalt under angrebet.

Overfaldet fandt sted 4. februar 2019 ved Horsetooth Mountain Open Space, cirka 100 kilometer fra storbyen Denver.

Del gerne artiklen hvor du ønsker...
Translate »