I dyrehaven i Marselisskoven ved Århus er en 44 årig kvinde og hendes fire år gamle datter blevet angrebet af en då

”Den ramte først min datter, så hun faldt. Derefter rejste den sig op på bagbenene og begyndte at sparke mig over hele kroppen. Jeg forsøgte at få min datter ind bagved mig, så den ikke kunne ramme hende,” fortæller den 44 år gamle Susanne Bech til onlineavisen www.jp.dk

Mor og datter var gået en tur i skoven, da de langs en af de anførte stier møder en kalv, der trygger i græsset. Susanne Bruun forklarer, at hun straks forsøgte at bakke ud af området, da hun var klar over, at hun var kommet for tæt på. Men da var det allerede for sent. Dåen havde spottet de to og satte i fuld spurt hen imod Susanne Bruun og hendes datter.

”Dådyret sparkede Susanne Bruun på skuldrene, armene, benene og næsen, så hun fik næseblod. Med blod i en stor del af hovedet skreg århusianeren på hjælp, men en anden kvinde, som stod i nærheden med tre børn, turde ikke blande sig. I stedet formåede Susanne Bruun at få fat på sit kamera, som hun hamrede ind i siden af hovedet på dådyret, hvilket fik den til at trække sig lidt tilbage”, skriver online avisen

Susanne Bech mener, at dåen har været forhindret i at opsøge sin kalv gennem længere tid p.g.a. af de mange gæster og opfordrer til, at man i dyrehaven tager mere hensyn til dyrene. Evt. ved at opsætte flere hegn.

En opfordring, der dog ikke falder i god jord, da kommunens biolog understreger, at parken er et sted, hvor mennesker og dyr kan færdes side om side, hvis blot man tager sine forbehold og retter sig efter de gældende retningslinjer. Ud fra den beskrivelse, som den 44 årige kvinde har givet til avisen, ser det dog ikke ud til, at hun har begået nogen fejl. Hun var tilsyneladende blot på det forkerte sted på det forkerte tidspunkt.

Del gerne artiklen hvor du ønsker...