Den britiske kvinde, som forleden blev angrebet og dræbt af vilde dyr i Grækenland, blev i følge Süddeutsche Zeitung dræbt og ædt af ulv

Af Redaktionen (se tilføjelse fra d. 11.9. 2017 nederst i denne update)

En britisk kvinde blev torsdag d. 28. september 2017 ifølge Süddeutsche Zeitung angrebet og dræbt af vilde dyr under en vandretur i Grækenland.

I første omgang var myndighederne overbeviste om, at der var tale om vilde hunde, da kvinden ringede hjem til sine pårørende under angrebet, som fandt sted i nærheden af landsbyen Thessaloniki. Et område kendt for at huse både ulve og vilde hunde.

Nu viser det sig, at det ikke er vilde hunde, der har stået bag angrebet.

En retsmedicinsk undersøgelse stempler ulv, som synderen. Læs også agrarheute.com

Ulveangreb på mennesker er meget sjældne og selv set i et historisk perspektiv er der kun ganske få dokumenterede ulveangreb, men angrebet i Grækenland ligner undtagelsen, der bekræfter reglen.

– Vi er ikke i tvivl om, at der er tale om et angreb af en ulv, hvilket er meget usædvanlig, da ulve rent faktisk tager afstand fra mennesker oplyser de involverede retsmedicinere ifølge Süddeutsche Zeitung.

[su_slider source=”category: 2948″ limit=”65″ link=”post” width=”820″ height=”480″ pages=”no” mousewheel=”no” autoplay=”7000″] [/su_slider]

På baggrund af den 63 årige kvindes opkald til familien under angrebet, blev der iværksat en eftersøgning, men desværre fandt politiet kun personlige ejendele og enkelte knoglerester af den britiske kvinde.

I følge britiske TVN fortsætter de græske myndigheder deres efterforskning af drabet, da der ikke har været rapporteret græske ulveangreb i årtier. Opkaldet til familien under angrebet syntes dog at undelukke, at der har været tale om et mord, hvor liget efterfølgende er spist af ulv.

Tilføjelse d. 11.11. 2017

D. 8. november bringer Bo Håkonsson, biolog i Danmarks Naturfredningsforening et brev fra WWF i Grækenland, hvoraf det fremgår, at det meget vel kan være vilde hunde, som først antaget, der stod bag angrebet.

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 136)

Del gerne artiklen hvor du ønsker...
Translate »