– Lad naturen regulere sig selv, lyder det i læserbrev fra Jens Wollenberg, som indbyder jægerne til dialog

Læserbrev af Jens Wollenberg, Jyderup

Parlez er et gammelt udtryk brugt bla i krigstid, når to modstandere mødtes evt på et neutralt sted, og forsøgte at få fremsagt hver sine krav med tilhørende argumenter, og samtidig holde fast i en retorik, så begge kunne slippe derfra med liv og levned i behold, så modstanderens budskaber og mulige aftaler, kunne formidles videre til de respektive overhoveder. 

Vi befinder os måske ikke på en dissideret slagmark, med kilometer efter kilometer af grøftelignende skyttegrave, og hvor kugler og granater suser hen over hovederne på os der ligger i hver vores lejr, i hver vores skyttegrave, men vi er alligevel gravet ned i to lejre, og mellem os ligger fronten.

Jeg er ikke kendt for at tage fanger, og realpolitik er for mig det samme som at spille russisk roulette med mere end tre bønner i revolveren.

Jeg får dårlig smag munden af loge-demokrater og mener at vores system er dysfunktionelt.

Alt dette vil som udgangspunkt, dødsdømme mig i en parlez, da min hjerne vil sætte sig på min tunge, og så ellers gå amok.

Men alligevel, hejser jeg det hvide flag, ikke som tegn på overgivelse, men for at signalere, at jeg for min del, er klar til at gå i dialog med jer på den anden side af fronten.

Jeg ønsker en dialog, en parlez med dk jagt, gerne offentligt, eller evt i er af jægernes magasiner ang. naturens egen evne til at regulere.

Jeg mener, at Danmark er alt for lille til jagt, i nogensomhelst sammenhæng, og at naturen har agt og ret, til at regulere sig selv

https://www.facebook.com/groups/2609937962617646/?ref=share

Overfor dette, står i deres grav, jægerne, der ønsker at regulere naturen, og på ingen måde, mener at den kan klare sig uden at den justeres af menneskets krudt og kugler.

De regulerer på vegne af landbrug, der i forvejen modtager støtte fra EU, og sidenhen lejer jagt ud til jægere, endvidere sættes mængder af skydefugle ud, med risiko for forskydelser i naturen, fra min skyttegrav, ser gevaldigt ud til, at alt jagt handler om økonomi, og at meget af denne end ikke har officielle tal vi kan studere, hvilket er meget undrende.

Fronten må være den fælles natur, det fælles tredie som man kan kalde det, det som vi er enige om, målet.

Processen derhen eller hvad den skal bruges til, er hvad parlez bør omhandle.

Jeg har allerede meldt ud, og dem af Jer, der har haft fornøjelsen af at face mig tidligere, ved at jeg er meget tydelig og vedholdende, så dette med at bringe mig selv over på modstanderens bane for der at kæmpe naturens sag, er bestemt ikke fremmed for mig, hvad der er derimod er, er metoden.

Jeg forsøger at appellere til en dialog, om at finde en måde, så jagt som vi kender den idag, reformeres, udfases og erstattes af naturen selv.

Denne parlez, er startet op fra min side, på dk- jægernes egen hjemmebane, med at kaste mine krav og holdninger på bordet, og jeg håber og imødeser dialogen

Læserbreve, der i lighed med ovenstående, ønskes optaget på Netnatur.dk kan sendes til info@netnatur.dk 

 

Del gerne artiklen hvor du ønsker...
Translate »