Læserbreve om skydetårne og sex-chikane tiltrak sig mest opmærksom blandt de læserbreve som i 2019 blev tilsendt Netnatur.dk

Af Redaktionen 

Netnatur.dk optager fra tid til anden læserbreve fra brugerne af hjemmesiden og her ses de tre mest læste indlæg skrevet i 2019.

Nr. 1. 

Det mest læste læserbrev blev leveret af Bjørn Filtenborg, Ole Filtenborg og Jens Mikael Kortbæk, som så på reglerne for opsætning af jagttårne og hvordan reglerne bliver fortolket af Naturstyrelsen.  

Læserbrev påpeger magtmisbrug og ulovlige jagttårne hos Naturstyrelsen 

Nr. 2

Årets næst meste læste læserbrev, blev leveret af Stina Kaufmann, der satte fokus på en kulturen i Danmarks Jægerforbund, som i 2019 blev ramt af en chikanesag, rettet mod en kvindelig kursist på et af forbundets egne kurser i ledelse. Sagen medførte at et HB-medlem af Danmarks Jægerforbund trak sig fra bestyrelsen, selv om hovedbestyrelsen udtrykte fuld tillid til deres HB-medlem. 

Derfor sagde hun fra overfor HB

Nr. 3. 

Chikasagen i Danmarks Jægerforbund tiltrak sig stor opmærksomhed i 2019 og på listen over de mest læste finder vi på tredjepladsen et indlæg fra en tidligere administrationschef i Danmarks Jægerforbund. Marianne Roed Jakobsen redegjorde for hvordan hun så på kulturen i Danmarks Jægerforbund og indlægget kan læses herunder.

Hvorfor undrer alle sig over chikansagen i DJ? 

Del gerne artiklen hvor du ønsker...
Translate »