Det har givet stof til eftertanke, at 7 ud af 10  kredsbestyrelsesmedlemmer har trukket sig fra arbejdet i jægerforbundets kreds 2. Det mener Norbert Ravnsbæk og Jan B. Rasmussen, som i pressemeddelelse begrunder, hvorfor de har valgt at trække sig

Uddrag af læserbrev af Norbert Ravnsbæk og Jan B. Rasmussen

KLIK på link herunder og læs den fremsendte pressemeddelse i hele sin længde.

HVORFOR TRÆKKER VI 0S FRA KREDSBESTYTELSEN I KREDS 2 

Det spørgsmål er der mange der har stillet os, og det er stort set fra alle områder i Danmark, der har kontaktet os – også tidligere tillidsfolk i Danmarks Jægerforbund, som ser med undren over udviklingen i vores forbund. 

Det skriver Norbert Ravnsbæk og Jan B. Rasmussen i tilsendt pressemeddelse.

I skrivelsen, som altså kan ses vi ovenstående link, skrives bl.a.

“Hvorfor er det Danmarks Jægerforbund, som jægernes fagforening, der skal komme med yderlige indskrænkninger på jagtområdet, er der mange der spørger. Der er fremsat forslag fra Forbundet at hæve den nationale målsætning med antal levende hjorte over 8 år til det dobbelte i forårsbestanden.”

“Der arbejdes med forslag, at der skal være en jagtfri 100-meter zone ved foderpladser – mere end det dobbelte af tidligere lovfæstelse, og foderpladserne skal anmeldes”.

“Danmarks Jægerforbund har været med til at indstille, at det ikke længere er en Jægerforbundsperson, der skal sidde som formand for de regionale hjortevildtgrupper, som Kr. Raunkjær kæmpede på plads tidligere. Dette er fjernet med et pennestrøg. Der arbejdes ikke helhjertet mod disse indskrænkelser – der er tavshed, i stedet for proaktivitet. 

Vil man vide mere om årsagen til at Norbert Ravnsbæk og Jan B. Rasmussen har valgt at trække sig kan man læse den tilsendte skrivelse HER

Læserbreve eller presseskrivelser, som ønskes optaget på netnatur.dk, kan sendes til info@netnatur.dk

 

Del gerne artiklen hvor du ønsker...
Translate »