Det danske firma Laksen, der bl.a. er kendt for eksklusiv engelsk jagtbeklædning, udvider sortimentet og opkøber nu rettighederne til at forhandle det franske Le Chameau

Laksen A/S har med virkning fra 1. juli købt to tredjedele af det danske selskab All Nordic ApS. Selskabet har rettighederne i Skandinavien til det franske mærke Le Chameau, der blandt andet er den globalt førende producent af fodtøj til jagt, ridning og sejlsport og desuden fremstiller fodtøj til professionel brug.

– Opkøbet er et led i vores strategi om at styrke Laksens markedsmæssige fundament og hente synergier i salg og distribution – også i vanskelige tider. I stedet for at lade mismodet gribe os og snakke den økonomiske krise værre, end den er, foretrækker vi at agere aggressivt og se nye muligheder i branchen, siger Lars Thomsen indehaver af det danske tøjfirma.

Netnatur.dk:- Vil man i fremtiden se Laksen udvide sortimentet yderligere?

Lars Thomsen: – Jeg mener at Le Chameau passer som hånd i handske til Laksens sortiment, da de to varemærker supplerer hinanden rigtig godt. Men Laksen er og forbliver producent og forhandler af beklædning.   – All Nordic fortsætter som et selvstændigt selskab, men fra 1. August med adresse hos Laksen A/S i Århus. Selskabets daglige leder og salgsansvarlige, Jesper Ljungberg, følger med over som Brand Manager og vil fortsat eje en tredjedel af selskabet.

Del gerne artiklen hvor du ønsker...