Under eftersøgning af 21 årig dansk jæger i New Zealand har helikopterpilot fundet en død mand. Familen til den savnede er underrettet, men liget er endnu ikke identificeret

Af Redaktionen

KLIK og læs mere om NEW ZEALAND

Under eftersøgningen af en dansk jæger, der var taget på jagt i South Westland i New Zealand, har myndighederne fundet liget af en mand. 

Det oplyser nyhedsmediet Stuff.no.nz

Liget er endnu ikke formelt identificeret, men politiet formoder, at der er tale om en ung dansk jæger, som har været efterlyst siden mandag d. 10. juni 2019. 

Familien til den savnede er orienteret om resultatet af eftersøgningen og myndighederne vil nu undersøge dødsårsagen og med sikkerhed fastslå identiteten. 

I New Zealand kan udenlandske jægere jage på egen hånd og det tiltrækker ikke mindst unge eventyrlystne jægere fra bl.a. Danmark. 

Alene på jagt

Sergeant Mark Kirkwood oplyser overfor Stuff, at den 21-årige var gået ind i området alene den 3. juni for at jage tahr, men da han ikke var tilbage igen d. 6. juni, som han havde oplyst, blev der slået alarm og iværksat en eftersøgning. 

Stuff oplyser, at en gruppe jægere så den unge dansker i en hytte ved Cassel Flat den 6. juni. Men ingen har herefter set den unge dansker.  

Eftersøg med helikopter

Politiet oplyser, at liget blev fundet allerede få timer efter eftersøgningen blev iværksat.

Ifølge the Department of Conservation (DOC) kan Karangarua Valley være et vanskeligt terræn at jage i. 

Især i forbindelse med dårligt vejr og store mængder regn kan området i følge New Zealands svar på den danske naturstyrelse være vanskeligt at færdes i. 

Netnatur.dk har kontaktet den danske ambassade i New Zealand og vi vender tilbage så snart vi har nyt at berette om eftersøgningen og den tragiske begivenhed. 

 

KLIK og læs mere om JAGTREJSER

Del gerne artiklen hvor du ønsker...
Translate »