I en menneskealder har lyserøde elefanter været henvist til lettere berusede herrers oplevelser efter en hyggelig aften med vennerne. Men endeligt er der kommet syn for sagen

Af Redaktionen

Hvis en ”glad ven” tidligere har berettet om sit møde med en lyserød elefant tidligt søndag morgen, er der bestemt ingen grund til at ryste på hovedet og pege anklagende på hans flaske med Oban Single Malt, for det er ganske muligt, at han taler sandt.

En fotograf fra BBC var i gang med optagelser af en elefantflok på omkring 80 individer i Botswanas Okavango Delta, da fremtoningen i hans søger i første omgang blev henregnet til den foregående aftens glade indtagelse af Sydafrikansk Castle øl ved lejrbålet.

Efter kraftig polering af kameralinse og gniden af øjenlåg, måtte han dog indrømme, at han havde det utrolige held at fotografere noget så sjældent som en albino elefant kalv.

Ifølge økologen Dr. Mike Chase er det så sjældent forekommende, at han kun har hørt om tre tidligere tilfælde, alle fra Krüger Park i Sydafrika. Desværre er der ikke store chancer for at kalven vil leve særlig længe, netop på grund af hudens manglende pigmenter.

Del gerne artiklen hvor du ønsker...
Translate »