Store og små jagtoplevelser huskes i billeder og i Jagtbogen-Vildsvinet ses der på magiske stjernestunder gengivet i maleriske udtryk …

Af Netnaturshop.dk

Et billede er ikke bare et billede. Det har det aldrig været. Optik, filtre og efterbehandling har siden fotografiets morgen skabt det endelig resultat.

Desuden vil det medie, som billedet anvendes i, være bestemmende for den endelige oplevelser. Det samme foto kan have flere udtryk, alt efter om det vises som printet foto på en væg, som et billede anvendt på internettet eller som et fotografi anvendt i et magasin eller i en bog.

I “gamle dage” blev det endelige udtryk i høj grad skabt i fotografens mørkekammer. Det var her de små justeringer førte til den store oplevelsesmæssige forskel.

I dag er mørkekammeret flyttet til computeren. Diverse behandlingsprogrammer har erstattet arbejdet med det lysfølsomme fotopapir i ofte små, mørke rum med illelugtede kemikaliedampe.

Digitale fotografer har i dag langt flere værktøjer at arbejde med og hver eneste optagelse rummer en verden af udtryksmuligheder.

I den nye Jagtbogen-Vildsvinet bringes en fotosamling, som repræsenterer nogle af de mere sofistikerede former for digital efterbehandling.

Billeder af råvildtjagt på ski, kronvildtjagt på klodens modsatte side og krikandejagt langs den jyske østkyst kan i bogen opleves i et helt nyt lys, når billederne gengives efter en malerisk digital efterbehandling.

Jagtbogen-Vildsvinet kan købes i landets jagtbutikker, hos boghandleren eller i NETNATURSHOP

Hvad indeholder Jagtbogen – Vildsvinet

Jagtbogen-Vildsvinet indeholder en samling flot illustrerede jagtreportager fra Danmark og andre spændende jagtlande.

I bogen kan man opleve vildsvinejagt på tre forskellige kontinenter og andejagt i ikke mindre end fire forskellige verdensdele.

De øvrige reportager fordeler sig på emner som gåsejagt, bukkejagt, sneppejagt, agerhønsejagt og bekkasinjagt samt fasanjagt for børn. Desuden kan der læses om antilopejagt med kobberkugler og kalkunjagt i USA med den populære TV-program Nak og Æd.

Bogen indeholder også en artikel om jagt på verdens største gnaver og en reportage om lynhurtige duer i Argentina, som blev fanget i helt unikke fotoskud som næppe er set tidligere.

Bogen kan købes hos Netnaturshop.dk

Bogen indgår desuden i en helt ny bogpakke:
De fire store, som kan bestilles HER

Del gerne artiklen hvor du ønsker...
Translate »