En 55 årig mand, der arbejdede på et hegn i Tyskland, er blevet bidt i hånden af et dyr, han beskriver som ulveagtigt. Dyret var i selvskab med yderlig tre formodede ulve

En 55-årig mand fra Niedersachsen, der tirsdag formiddag stod foroverbøjet og arbejdede med et hegn, mærkede pludseligt et bid i sit ene håndled.
Ved siden af ham stod en formodet ulv, og da han havde jaget den væk med sin hammer, kunne han se yderligere tre formodede ulve.
 
Skaderne på hånden er lægebehandlet og vurderes at være et “hundeagtigt bid”, ligesom politiet bekræfter, at der kan være tale om en ulv.
Ulvekyndige har også besøgt gerningsstedet, og man forventer i løbet af en uge at have dna-svar fra bidesåret og eventuelt mandens trøje.
 
Den lokale borgmester i Tarmstedt, Frank Holle, siger, at den skambidte mand “kender dyr og kan skelne hunde fra ulve”.
Mand bidt af ulvelignede dyr

Det er endnu uklart om det var en ulv, der bed en tysk mand i hånden d. 27. november 2018, men resultatet fra DNA-prøver vil om kort tid vise om manden har ret i sin antagelse om, at det efter hans vurdering sandsynligvis var en ulv, som stod bag bidet.

“Det er virkelig en overraskelse, hvis det viser sig at være ulv. Forskere og ulvetilhængere har siden ulvens ankomst til vores landskab gentagne gange fortalt, at ulven er sky og ikke angriber mennesker. Viser det sig alligevel at være en ulv, skal vi sikkert høre, at det blot er en ung, nysgerrig ulv, der ikke ville noget for alvor. Så roligt tror jeg dog ikke, at manden ved hegnet og andre, der til dagligt færdes ude i naturen, tager det. Sagen understreger, at der er brug for reguleringsmuligheder, så ulvens skyhed overfor mennesker bliver genskabt”, siger Erik Poulsen, kandidat til Europa-Parlamentet for Venstre og redaktør af facebooksiden ‘Her er ulven i Danmark’.

Del gerne artiklen hvor du ønsker...
Translate »