Folketingspolitikeren Maria Gjerding, og ordfører for Enhedslistens miljø-, klima- og landbrugsområde, oplyser at hun stiller op som ny præsident for Danmarks Naturfredningsforening (DN)

Af Redaktionen

” Den 7. april er der valg til posten som præsident i Danmarks Naturfredningsforening, og jeg har besluttet mig for at stille op. Det har været en stor og svær beslutning, for jeg er utroligt glad for mit nuværende arbejde som Enhedslistens miljø-, klima- og landbrugsordfører.”

Foto: Folketinget.dk

Det skriver Maria Reumert Gjerdingsom er dansk cand.scient. og politiker for Enhedslisten, hvor hun siden 2008 har arbejdet som rådgiver for partiets miljøpolitik i Folketinget.

Klik og læs mere om Maria Reumert Gjerding

I samme opslag på Maria Gjerdings Facebook side skrives desuden følgende:

” De fleste, der har fulgt mig og mit politiske arbejde, ved, at jeg brænder for naturen, miljøet og klimaet helt ind i hjertet. Det har været min drivkraft hele mit liv. Det har været min drivkraft ind i politik, og det er den samme drivkraft, der nu får mig til at gribe efter muligheden for at stå i spidsen for vores største og stærkeste natur- og miljøorganisation og kæmpe for naturen i en bred, folkelig bevægelse med 130.000 medlemmer.”

Maria Gjerding oplyser, at hun har opbakning fra den nuværende DN-præsident Ella Maria Bisschop-Larsen, som trækker sig efter at hun i 2015 blev genvalgt.

Såfremt opbakningen til Maria Gjerding ikke rækker til et valg, oplyses det, at hun fortsætter sit nuværende arbejde i Folketinget

Valget finder sted i april.

 

Del gerne artiklen hvor du ønsker...
Translate »