Den nye miljøminister vil ikke stå tilbage for integrationsministeren, som mener, at muslimer der faster, skal afholde ferie

Af Netnatur Rokoko-redaktion (8. juni 2018)

Miljø- og fødevareminister Jakob Ellemann-Jensen lægger hårdt fra start i sit nye job:

Vi har en masse bevæbnede jægere her i landet, som står op midt om natten for at gå på bukkejagt. De mennesker er jo direkte farlige, når de i perioden fra 16. maj til 15. juli nærmest lever i et skydetårn.

Ministeren mener, at uden ordentlig søvn kan man jo heller ikke fungere i en dagligdag eller på en arbejdsplads.

Uden mad og drikke

– Vores undersøgelser viser desuden, at jægerne jo heller ikke får ordentlig mad i denne periode. Man kan jo ikke gennem flere måneder leve af grillpølser, marsbar’s og tyske dåseøl.

Jakob Ellemann-Jensen mener derfor, at de danske bukkejægere skal afholde feriedage i hele jagtperioden, hvis de ønsker at gå på bukkejagt, og så skal der ellers igangsættes en oplysningskampagne om ordentlig mad.

– Her vil jeg rådføre mig med den tidligere fødevareminister Dan Jørgensen, som har stor erfaring på dette område. Vi er ham stadig en stor tak skyldig, for at gøre stegt flæsk med persillesovs til nationalret, afslutter ministeren.


Rokoko-redaktionen er uden nogen form for jordforbindelse, og skulle nogen tænke, at alt er det pure opspind, så har de nok helt ret i denne antagelse.

Del gerne artiklen hvor du ønsker...
Translate »