Hvis dit fly har været forsinket eller er blevet aflyst, kan du måske modtage erstatning på op til 4.500 kr. i kompensation fra flyselskabet

Ikke alle er klar over, at der er mulighed for erstatning ved forsinket fly eller ved flyafgange, der aflyses. Det oplyser to danske hjemmesider, der har gjort det til en mærkesag at hjælpe med erstatninger i forbindelse med flyrejser

Af Netnatur. Annonce

Hvis dit fly er forsinket eller aflyst, kan du have krav på kompensation fra flyselskabet.

KLIK her og se om du er berettiget til kompensation.

– Potentielt kan det være mange penge, som du har krav på. Det oplyser firmaet Flypenge.dk, som kan hjælpe til med at du får op til 4.500 kr. retur pr. passager i kompensation ved aflysning eller forsinkelse. Et forhold som mange åbenbart ikke er bekendt med, når de f.eks. rejser indenrigs eller med fly til og fra udlandet.

Baggrunden er at kompensation for et forsinket eller aflyst fly er omfattet af reglerne for inkasso. FlyPenge.dk er en del af Travelrefund ApS, som er den adgang, firmaet anbefaler, hvis du gør krav på kompensation.

Du kan oprette din sag let og enkelt ved at udfylde selskabets formular, som du finder HER.

Når formularen er udfyldt, vil en juridiske afdeling gennemgå din sag for dig gratis, og vende tilbage med en foreløbig vurdering af, om du har krav på kompensation.

Selskabet kontakter derefter flyselskabet på dine vegne, og gør krav på kompensationen. Når flyselskabet har betalt, indbetaler kompensationen direkte til din bankkonto!

I følge Flypenge.dk er det “Let og enkelt”.

KLIK og læs mere

Del gerne artiklen hvor du ønsker...
Translate »