Sidste punktum i konkurrencen er sat og vinderbukken er nu monteret og  afleveret til vinderen

I foråret trak vi i samarbejde med Nordjysk Trofæmontering lod om en gratis hoved- og skuldermontering af en råbuk. Vinderen blev trukket blandt dem, som kunne identificere en “rigtig” råbuk blandt en række udstoppede.

Ægteparret Anja V og Anders vandt en hovedmontering af en råbuk i en konkurrence på Netnatur.dk. Den smukke seksender fra Fyn er monteret af Nordjysk Trofæmontering.

Vind hovedmonteret råbuk

Vinderen af den hovedmonterede råbuk blev Anja V. som sidst i juli afleverede trofæ og skind hos den nordjyske konservator.

Og herefter gik det hurtigt og allerede før opstart af den nye bukkejagtsæson i Sverige, som begynder d. 16. august, var bukken monteret og klar til afhentning hos Nordjysk Trofæmontering i Pandrup, nord-vest for Aalborg.

Den hurtige aflevering rejser spørgsmål, da der i reglen går meget  længere tid mellem indlevering af skind og trofæ til aflevering af monteret produkt …

– Så hurtig kan vi heller ikke altid være, udtaler Kasper Pedersen, indehaver af konservatorvirksomheden …

Han forklarer, at årsagen til den hurtige ekspedition er, at vinderen af den udlovede montering allerede havde et garvet skid i fryseren, som skulle anvendes til den smukke seksender, som er nedlagt på Fyn for nogle år siden.

Del gerne artiklen hvor du ønsker...
Translate »