Per Drustrup Larsen og familien har flere sjove oplevelser ved deres sommerhus med en ræv …

Af Redaktionen

Det er i al fald ikke tale om et særligt sky eksemplar af slagsen – vi lader Per selv fortælle til billederne.

– I får lige en historie og nogle snapshots fra sommerhuset i Fjellerup her i weekenden, og se dem i nummerorden. Flere af de folk, der har boet i sommerhuset de seneste måneder, har oplevet en ræv, som færdes ganske nysgerrigt og slet ikke bange rundt om sommerhuset.

For 14 dage siden oplevede Laura og hendes kæreste, at den en nat havde taget en pose med malersager og slæbt den ud på græsplænen.

Den havde også forgrebet sig på en pose med frugt.Fjellerup oktober 2013_29 Ræv 3Nu her fredag morgen tidlig vågnede jeg ved at nogle flasker og tomme dåser væltede. Jeg sprang op og så ræven stå på et havebord med den anden pose af Birgits æblesnegle (den havde nemlig snuppet den ene!) i munden. Da jeg råbte af den, sprang den ned, men slap posen efter et par meter og løb ud i mørket. Den satte sig så op og ville helt klart tilbage efter posen.

Jeg forsøgte at skræmme den væk ved at kaste låget fra grillen efter den et par gange og ved at råbe højt, men nej! (Og synet af mig kun i underbukser skræmte den heller ikke!).

Birgit og Laura vågnede ved tumulten og da vi stod og kiggede på ræven kom den nærmere, og løb så pludselig hen efter posen og forsvandt.

Fjellerup oktober 2013_23 Ræv 1Fredag aften var Mikkel på spil igen! Ude på græsplænen havde jeg gjort en fisk klar til middagen, og der lå stadig skæl efter klargøringen. Så da min svoger var ude for at hente drikkevarer til middagen, så han ræven i gang med skællene. Hele familien kom derud og så ræven. Den var slet, slet ikke bange for os …

Som man kan se, er den unge fyr Emil helt tæt på ræven for at fotografere, og da jeg satte mig på hug og tog fotos af den med blitzen, kom den bare nærmere for hver gang jeg blitzede!

Spøjse oplevelser!

 

%d bloggers like this: