Danskeren Martin Christensen kan efter meget at dømme notere sig som indehaveren af det største hvide næsehorn nedlagt nogensinde

Storvildtjægeren og danskeren Martin Christensen, har netop nedlagt et Southern White Rhinoceros i Sydafrika, som er opmålt til at blive den nye verdensrekord. Det oplyser Limpopo Travel’s kontor i Sydafrika, som har formidlet jagten, der fandt sted i Eastern Cape i Sydafrika.

Næsehornet er blevet foreløbigt opmålt af Safari Club International (SCI) master measurer Frank Gentry. Der er tale om en såkaldt green opmåling, da der ifølge SCI reglerne skal gå tre måneder før den endelige opmåling kan finde sted. Resultatet er p.t. som følger:

Forreste horn længde: 36 3/8”
Forreste horn base: 33 7/8” Bageste horn længde: 13 7/8”
Bageste horn base: 29 2/8” Totalt: 113 3/8 SCI point

Den nuværende verdensrekord har en total score på 105 3/8, så selv om hornet skulle svinde lidt på de tre måneder, skulle det efter eksperternes vurdering stadig være den nye verdensrekord.

På vedhæftede foto ses fra højre jægeren Martin Christensen med sin dobbeltriffel Westley Richards 577 nitro, til venstre lederen af Limpopo Travels kontor i Sydafrika Jannik Hansen.

Del gerne artiklen hvor du ønsker...
Translate »